The Book-kapitel 46

Det var ljummet, lagomt för att bada i, men ändå för kallt.  Jag tog ytterligare ett par steg ut i vattnet, Jag tog nu i midjehögt vatten och kände den mjuka sanden mellan tårna. Det var underbart att bara kolla på den fina utsikten och inte tänka på något. Ett par steg till och vattnet var nu till axlarna. Om jag gick ett par steg till skulle jag ha doppat mig helt. Jag stog med vattnet upp til axlarna och bara kollade. Ögonen började vattnas och tårarna kom rinnande som floder ner för mina kalla kinder. Jag ville ha tillbaka honom. Men jag var säker på att han inte ville ha mig. Jag tog de sista stegen ut i vattnet och var helt blöt. Jag la mig på rygg och flöt iväg, iväg till friheten, iväg till drömmarnas land, förevigt.
Jag sjönk ner i något mjukt och varmt. Det kändes som en säng, men jag kunde inte säga att det var det. Jag hörde någon säga mitt namn flera gånger. Jag ville svara men kunde inte. I mina tankar låg jag fortfarande kvar i havet och flöt. Jag ryckte till när någon började ta av mig mina kläder. Jag skrek högt och slog med armar och ben.
-Sam, Sam! det är lugnt. Jag ska inte skada dig. sa den avlägsna rösten.

Jag lugnade ner mig ett snäpp, men jag kunde inte koppla rösten till någon jag kände. Personen började ta tag i mina kläder igen och jag började skrika.
-Ta det lugnt! Du måste få av dig kläderna så du inte blir sjuk. sa personen lugnande.

Jag slutade skrika och lät personen ta av mig kläderna. Det blev kallt och huden knottrade sig på min kalla, fuktiga hud. Sekunden efter fick jag ett fluffigt tygstycke på mig, ett täcke. Nu var jag söker på att det var en säng.
Personen tog tag om min hand och kysste den. Jag kände värmen stiga i kroppen och jag började fnittra. Jag kunde fortfarande inte se vart jag var. Det enda jag såg var ljuset som kom närmare för varje sekund som gick.
-Sam, Samantha? Är du vaken? frågade en annan.

Åhnej! Kalla mig inte Samantha! Jag skrek till, det verkade som att det var det enda jag kunde göra, skrika och vifta med mina armar och ben.
-Ta det lugnt, Sammie. Det är bara jag, Justin. sa han.

Nu kopplades allt. Jag låg i en säng medans Justin försökte kontakta mig, samtidigt som ljuset blev starkare och starkare. Jag skakades om och kände hans varma händer på mina armar. Jag är här! Ville jag bara skrika. Det formades inga ord, utan kom bara ut som ett svagt skrik.
Jag kämpade och det verkade inte som att det skulle funka. Jag svor för mig själv. Varför gick jag så långt ut i havet? Varför märkte jag inte när jag kommit hit? Det var så många frågor som vimmlade runt i min hjärna just nu.
-Sam, snälla! Kan du inte röra på dig? frågade han och lät ledsen.

Jag koncentrerade mig på att försöka röra ett finger. Jag gjorde det, jag kunde röra hela armen, hela kroppen, men han verkade inte märka det. Jag tog i med alla mina krafter och lyfte mitt pekfinger och petatde honom hårt på kinden. Den var mjuk och varm. Precis som vanligt, förutom att den var blöt. Han grät. Han grät för att jag inte visade något tecken på liv.
-Snälla. viskade han.

Jag blundade och tänkte på alla lyckliga stunder med honom. Jag fick nytt hopp inom mig, sen slog en tanke mig. Om jag bara kunde röra mitt huvud.

Vad händer nu då? :) kommentera

The Book-kapitel 45

Justin stog kvar och såg riktigt förbannad ut. Jga drog i hans armar och försökte få honom därifrån. Men han vägrade. Lukas stog och skrattade högt åt mig. Jag tog sats och sparkade honom rakt i skrevet. Justin bröt ihop och började skratta. Då kunde jag äntligen dra med mig honom.
-Din jävla hora, du ska fan få för det här! skrek han efter mig.

Jag och Justin sprang hem snabbt, tur att Lukas inte visste vart jag bodde. När vi kom innanför dörren blev det en pinsam tystnad igen.

Jag drog med honom in till vardagsrummet och satte mig ner i soffan.
-Vill du ha något? frågade jag försiktigt.
-En förklarning. svarade han kallt.
Jag kände hur tårarna började bränna bakom ögonlocken men kämpade för att inte släppa ut dom. Justin kollade inte ens på mig när han talade.
-Vad menade han med det han sa?
-Jag lovar dig, jag skulle aldrig ligga med någon annan än dig Justin! sa jag självsäkert. Det var sant, ingen annan kunde få mig att vilja ha någon så mycket som han.
-Så han bara sa det, utan någon riktigt anledning? frågade han, lika kallt som förut. Utan att kolla på mig.
-Jag träffade honom i måndags, sen har han hållt på att sms:a och ringa mig och samtidigt hålla på med mig. Jag skulle aldrig vilja ha något att göra med ett sånt äckel som han. Den enda jag vill ha är dig. Han vet att jag älskar någon, han vill väl bara få dig arg på mig så du gör slut så jag springer till honom. sa jag och suckade tyst.
-Om jag är den enda, varför kysste du då 'han' och vem är 'han' egentligen? frågade han och kollade argt på mig.
-Josh, han jag träffade första skoldagen. Vi är bara vänner! Jag känner ingenting för honom. Justin, jag lovar! Jag vet inte vad det var som flög i mig allvarligt talat. Jag blir äcklad av mig själv för det jag gjorde. sa jag och kände hur det blev svårare och svårare för mig att prata riktigt.
-Du visste inte vad du höll på med?
-Jag antar att det var den stora saknaden efter dig som gjorde att jag inte kunde hantera det. Förlåt. svarade jag och en tår rann försiktigt och långsamt ner för min kind.
-Jag saknade dig med, men jag går inte runt och kysser andra tjejer. Vad skulle du sagt till mig då? sa han starkt.
-Jag skulle bli ledsen, jag vet att det sårar djupt Justin. Förlåt, jag vet inte vad jag ska ta mig till.
-Då kanske du fattar hur jag känner. sa han och ställde sig upp.
-Snälla Justin, gå inte! sa jag och tog tag i hans arm.
-Släpp mig, jag måste tänka. sa han och drog tillbaka sin arm och gick ut.

Varför ska allt vara så jävla komplicerat? Kan jag inte för en gångs skull beté mig sm en vanlig människa?
Jag slog armarna i soffan och skrek allt vad jag kunde. Jag har verkligen sabbat allt. Han kommer inte förlåta mig. Det vet jag. Jag lugnade ner mig så mycket jag kunde och gick ut till hallen och satte på mig mina kläder och gick ut i kvällskylan. Jag orkade inte stanna kvar därinne, men vart jag skulle visste jag inte. Jag gick i flera timmar och kom sedan till ett hav med en stenstrand. Havet, havet kan skölja bort alla misstag, havet kan dölja allt. Jag tog av mig skorna och jackan och gick ut en bit i vattnet. Det var ljummet, lagomt för att bada i, men ändå för kallt.  Jag tog ytterligare ett par steg ut i vattnet, Jag tog nu i midjehögt vatten och kände den mjuka sanden mellan tårna. Det var underbart att bara kolla på den fina utsikten och inte tänka på något. Ett par steg till och vattnet var nu till axlarna. Om jag gick ett par steg till skulle jag ha doppat mig helt. Jag stog med vattnet upp til axlarna och bara kollade. Ögonen började vattnas och tårarna kom rinnande som floder ner för mina kalla kinder. Jag ville ha tillbaka honom. Men jag var säker på att han inte ville ha mig. Jag tog de sista stegen ut i vattnet och var helt blöt. Jag la mig på rygg och flöt iväg, iväg till friheten, iväg till drömmarnas land, förevigt.

oh no!?

The Book-kapitel 44

-Vad fan tycker du jag ska göra? Den personen jag älskar går och kysser killar hur som helst bakom ryggen på mig! Hur tror du jag känner, huh? Jag tror fan inte att du någonsin kommer förstå hur jag känner för dig Sam. Jag älskade dig! skrek han och försvann.

Jag började gråta hysteriskt och var riktigt rädd när han skrek. Det var mycket värre än vad jag föreställt mig. Det värsta var, han älskade mig.

Veckan gick utan att jag gick utanför min dörr. Jag ville inte gå ut och möta världen som den var nu. Det hade regnat hela dagarna och det var ingen idé att äns försöka hitta på något. Justin hade inte hört av sig alls. Jag förstår honom och jag hatar mig själv så mycket att jag inte ens kan titta mig i spegeln.
Jag låg i sängen en tidig lördag morgon. Det enda jag visste att jag skulle göra var att ringa Daniela och fråga om skolan. Sen hade jag inget mer planerat.
Jag klev upp och gick rakt in i duschen. En lång dusch behövs verkligen. Jag ser verkligen ut som ett vrak.
När jag duschat färdigt tog jag på mig ett par långa mörka jeans, vitt linne och en grå oversizekofta med ett par vanliga converse. Jag tog min iPhone och gick ut på stan för att äta frukost på ett café. När jag kom fram såg jag något jag inte trodde. Daniela och Lukas, hand i hand, kyssandes. Jag äcklades av bara synen. Hon verkade ju inte alls intresserad när vi satt på starbucks förra veckan.
Jag vände mig om direkt och gickåt andra hållet. Jag ville inte vara i närheten av Lukas. Han verkar bara helt konstig. Jag gick långsamt och kollade ner i marken och sparkade på småstenar. En sten hoppade mot mig och inte från mig. Sekunden efter krockade jag med någon. När jag kollade upp ville jag egentligen bara gråta och springa härifrån, men samtidigt bara krama om honom.
-Oj, förlåt. Jag såg dig inte. sa han och lät ledsen.
-Det är lugnt, det är mitt fel. svarade jag.
Han hade fortfarande inte kollat upp och sett vem jag var.
-Vad menar du med... sa han och kollade upp. När han såg att det var jag stelnade han till och jag såg att han kände sig obekväm.
-Ja, det var mitt fel. Jag skulle aldrig fortsatt Justin. Vi måste prata om det. sa jag och smekte han lätt över armen som han inte drog åt sig.
-Ska vi gå någonstans då eller? frågade han och började gå mot området där min lägenhet ligger.

Jag sa inget och följde bara efter. Det var helt tyst på vägen hem, ingen sa någonting. Jag hoppas bara att han har något bra att säga. Jag vet inte vad jag ska göra annars.
När vi gick förbi cafet där jag såg Daniela och Lukas innan ropade dom på mig.
-Hey sexy! flörtade Lukas.
-Hej Lukas, Daniela. sa jag och försökte komma bort från dom.
-Hej, vart tror du att du ska? frågade Lukas strängt.
-Hem, vart annars? frågade jag och suckade högt.
-Ska du hem och knulla den bögen också eller? Som du gjort med alla andra killar du träffat?frågade han och skrattade.
Jag sneglade på Justin och han spände sina käkar och kollade sorgset på mig.
-Kan du inte bara låta mig va ditt jävla äckel! skrek jag och gick snabbt där ifrån.
Justin stog kvar och såg riktigt förbannad ut. Jga drog i hans armar och försökte få honom därifrån. Men han vägrade. Lukas stog och skrattade högt åt mig. Jag tog sats och sparkade honom rakt i skrevet. Justin bröt ihop och började skratta. Då kunde jag äntligen dra med mig honom.
-Din jävla hora, du ska fan få för det här! skrek han efter mig.

Jag och Justin sprang hem snabbt, tur att Lukas inte visste vart jag bodde. När vi kom innanför dörren blev det en pinsam tystnad igen.

The Book-kapitel 43

-Är det jätte allvarligt att du verkligen måste säga det nu? frågade han och lät osäker.
-När kan du komma?
-Imorgon, har ledigt till söndag.
-Okej, jag måste gå. Älskar dig, glöm aldrig det! sa jag och log lite lätt.
-Älskar dig med!

Det här kändes inte bra alls. Jag ville säga det nu, men det blir inte rätt över telefon. Jag vill se han reaktion och jag vill att han ska kunna se mig när jag säger det. Just nu vill jag bara gå och dö

Jag somnade gråtandes i sängen. Vad har jag ställt till med egentligen? Jag får skylla mig själv.
Morgonen var seg iväntan på att Justin skulle komma hem. Jag visste inte alls hur han skulle ta det, eller hur jag skulle säga det. Jag visste att han skulle vilja krama mig och hålla på eftersom att vi inte träffats på ett tag. Jag vill göra detsamma, men jag kan inte.
Skolan skippade jag totalt idag. Jag satt uppkrupen i soffan under en filt med tv:n på, en stor kopp med rykande hett te stog på bordet och svalnade för varje sekund som gick. Det har gått en minut sen jag satte mig här. Det kändes som en timma. Jag vill bara få det överstökat, säga det jag har att säga och veta hur han tar det.
Jag ryckte till av att det knackade på dörren. Det var bara en som alltid knackade. Alltid. Spelar ingen roll vad det var. Justin skulle alltid knacka.
Jag gick fram till dörren på skakiga ben och tog ett djupt andetag innan jag öppnade. Hans ansiktsuttryck ändades från glad till oroligt. Jag måste sett fruktansvärd ut. Gråtit hela natten och knappast sovit något, gråit under morgonen och inte ätit alls och klockan var nu 4.
-Men älskling hur är det? frågade han och drog in mig i hans famn. om jag ändå kunde spola tillbaka tiden.
-Jag måste... började jag men avslutade för att min röst vek sig. Tårarna kom ännu en gång.
-Kom, vi går och sätter oss. sa han och tog med mig till soffan.

Jag satte mig en bit från honom och bara kollade genom mina tårar på den vackra pojken som snart inte skulle vara min längre. och det var mitt eget fel.
-Snälla Sam, säg något. sa han bedjande efter flera minuters tystnad. han hade gång på gång försökt att torka bort mina tårar och sätta sig närmare, men jag puttade bara bort honom. så äcklad jag var av mig själv nu, kommer han snart vara.
-Jag vet inte... förlåt. snyftade jag fram.
-Vad vet du inte? och vad menar du med förlåt?
-Jag ångrar det..  jag vet inte vad som hände. nu grät jag ännu mer.
-Snälla, kan du berätta. frågade han och kollade riktigt oroligt på mig.
-Jag.. jag kysste honom.. viskade jag fram och kollade ner i mitt knä.

Justin satt bara helt stilla och sa ingenting på många plågsamma minuter. Jag hade förväntat mig att han skulle springa ut eller slå till mig hårt. Han gjorde ingenting, utan bara satt helt orörlig.
-Förlåt.. viskade jag igen.
Jag kollade upp på honom. Nu märkte jag att han även gråtit. Tårarna rann ner som små floder. Han grät i tystnad. Varför kunde han inte säga något? Kan han inte visa ett litet tecken på vad han tycker, förutom att han är ledsen? Det enda jag vill veta är vad som ska hända nu.
-Justin, snälla. Kan du säga något? frågade jag tyst, nästan för tyst.jag tror inte ens han hörde. Han rörde sig inte.
-Vad finns det att säga? frågade han kallt.
Han vred huvudet mot mig.
-Vad fan kan jag ha att säga? frågade han med en högre ton.
Han reste sig snabbt upp.
-Vad fan tycker du jag ska göra? Den personen jag älskar går och kysser killar hur som helst bakom ryggen på mig! Hur tror du jag känner, huh? Jag tror fan inte att du någonsin kommer förstå hur jag känner för dig Sam. Jag älskade dig! skrek han och försvann.

Jag började gråta hysteriskt och var riktigt rädd när han skrek. Det var mycket värre än vad jag föreställt mig. Det värsta var, han älskade mig.

loveyouguys, kommentera! :)

The Book-kapitel 42

varför klickade du mig?
kan du svara?
hallå, lever du eller?
jag kommer inte kalla dig sexy mer, lovar!

Kan han bara inte lämna mig ifred?
När jag kom in i sovrummet var det färdig bäddat och jag ställde datorn på skrivbordet. Jag skulle precis gå in till toaletten när Josh kommer ut och vi krockar, våra munnar möts.

Han läppar smakade mint, han hade precis borstat tänderna. Jag tänkte inte alls på vad jag gjorde, jag stängde ögonen och började kyssa honom. Det var en underbar känsla. Jag ville inte sluta, det verkade inte som att han heller hade något emot det. Den passionerade kyssen övergick till något hetare, men längre gick det inte på grund av att min mobil började ringa. Jag kollade snabbt på den. Justin
Där brast det för mig. Jag föll ihop på golvet och tårarna rann ner för mna kinder med mobilen ringandes i handen. Vad har jag gjort? Varför ville jag inte sluta?
Jag lät det ringa tills det slutade. Josh gick runt och svor för sig själv. Justin kommer inte vilja ha mig längre, det vet jag. Han vill int eha en tjej som inte kan hålla sig till en enda kille. Jag äcklades av mig själv. jag ställde mig upp och sprang in på toaletten och kräktes. Jag äcklades av mig själv så mycet att jag blev spyfärdig. Undrar hur Justin kommer ta detta. Han kommer inte vilja prata med mig mer, eller träffa mig alls.
Mobilen började ringa igen, självklart skulle han ringa igen. För att ge mig ännu en chans till att svara. Jag bestämde mig för att säga det nu, så att jag inte behöver dra ut på det.
-jag tror du ska gå hem Josh, förlåt. sa jag och gick in till toan och låste in mig.
-Okej, vi...ses väl? sa han och försvann.
Jag är inte så säker på det Josh, jag tror inte jag kommer kunna leva efter dethär samtalet.
Jag tog ett djupt andetag för att få min röst stadigare. Ännu ett till. Okej sista chansen nu Sam. Svara.
-hallå. svarade jag så glatt som möjligt.
-Sam har det hänt något? frågade Justin direkt. självklart skulle han märka att jag grät.
-Ja, men jag vill inte säga det över telefonen. snyftade jag fram och kände hur tårarna blev fler och fler.
-Är det jätte allvarligt att du verkligen måste säga det nu? frågade han och lät osäker.
-När kan du komma?
-Imorgon, har ledigt till söndag.
-Okej, jag måste gå. Älskar dig, glöm aldrig det! sa jag och log lite lätt.
-Älskar dig med!

Det här kändes inte bra alls. Jag ville säga det nu, men det blir inte rätt över telefon. Jag vill se han reaktion och jag vill att han ska kunna se mig när jag säger det. Just nu vill jag bara gå och dö.

The Book-kapitel 41

Hey babe! saknar dig nåt enormt mycket. resan hit gick bra och första konserten är imorn kväll. puss älskar dig! /J Jag började le otroligt mycket när jag läste det. Jag svarade lätt att jag saknade och älskade honom med och att skoldagen gått bra. Men jag sa inget om Lukas. Det andra smset var från Josh.Tjena, längesen! haha. Hitta på något imorn? xx J Jag orkade inte svara nu, får se i morgon hur det blir. Det tredje var från ett okänt nummer.
Hey sexy, ses imorn vid samma bord? kyss Lukas

Jag visste inte vad jag skulle svara till Lukas, vad menade han med sexy och kyss? Det känns inte direkt bra.
Jag la ifrån mig mobilen och somnade.
Tisdag morgon, skolan rullade på som vanligt. Nu ska jag bara laga mat till mig och Josh som snart kommer hit. Vi ska kolla på Mission: impossible Ghost protocol. Jag tycker den verkar jättebra, han skulle köpa med sig godis och dricka påvägen hit.
När klockan slog fyra hällde jag upp vatten i en kanna som jag ställde fram på bordet. Alldeless strax kommer Josh. Mobilen började ringa och jag hoppades på att det var Justin. Men det var det inte.
-Hey. svarade jag ointresserat.
-Hey sexy.
-Ville du något speciellt...? frågade jag och suckade. Jag tyckte verkligen inte om när han kallade mig sexy.
-Du svarade inte på mitt sms igår. sa han. lite argt?
-Jag somnade, förlåt. svarade jag och menade verkligen inte det där med förlåt.
-Lugnt sexy, ses ikväll? frågade han och lät flörtande.
-Nej, jag har andra planer. Snälla, sluta kalla mig sexy. svarade jag.
-Jag får väl kalla dig vad jag vill eller? Sexy bitch. väste han fram.

Jag klickade honom. han började bli läskig. Redan nu känner jag att det inte var en bra idé att sätta sig vid honom, eller ge han mitt nummer.
Det ringde på dörren och när jag öppnade stog en riktigt snygg Josh där. Hjälp vad vacker! Nej, jag har Justin. Sluta nu Samantha!
Jag slängde mig runt hans hals och kramade honom länge, jag har verkligen saknat han!
Jag backade och drog med honom in och vi satte oss ner vid bordet och började äta. När vi var klara ställde jag in allt i disken och bad honom sätta på filmen så länge. Jag tog fram skålar och nya glas och gick in till vardagsrummet.
-klockan är redan halv 6. sa han helt plötsligt.
-oj. skrattade jag fram.

Vi bestämde att han skulle sova här och stanna här hela dagen i morgon också.
Filmen var bättre än jag trodde och jag höll mig vaken hela tiden. När den var slut hjälpte han till med att plocka undan skålarna och glasen.
Vi gick upp till mitt rum och bäddade för två i min säng. Jag gick för att hämta min dator som låg kvar i köket sen igår, jag såg att jag också glömt min vita iPhone låg där och tog med den. Jag öppnade den på vägen till rummet och såg att jag hade 2 missade samtal och 4 sms, från okänt nummer, antagligen Lukas eftersom jag klickade han förut.
varför klickade du mig?
kan du svara?
hallå, lever du eller?
jag kommer inte kalla dig sexy mer, lovar!

Kan han bara inte lämna mig ifred?
När jag kom in i sovrummet var det färdig bäddat och jag ställde datorn på skrivbordet. Jag skulle precis gå in till toaletten när Josh kommer ut och vi krockar, våra munnar möts.

ooooooooooooh, vad händer? :o

The Book-kapitel 40

Precis när han skulle kyssa mig sattes hans låt Somebody to love på och jag började dansa ännu fånigare denna gången.
Kvällen bestog av massa fånigt dansande till radiolåtar och mycket redbull drickande.
Det värsta är att Justin ska åka imorgon kväll.

Måndag kväll. Ingen bra dag alls. Under dagen har vi bara myst och kollat på film. Bara varit med varandra och tagit vara på tiden. Nu var tiden inne. Tiden då Justin skulle iväg igen. Inte så roligt, men han får göra det han älskar.
Kvällen gick snabbt. Även om jag inte gjorde något annat än att sitta deppig i soffan och kollade på en dålig film. I morgon ska jag till skolan igen. Det var egentligen nu som jag skulle klippa ihop att collage och lämna in. Men det har jag verkligen ingen ork till.
Det fanns inget mer att göra så jag gick och la mig, för att åtminstone försöka sova.
"Dags att vakna älskling. Dags att vakna älskling. Dags att vakna älskling."
Jag vaknade av det självinspelade larmet som Justin gjort åt mig. Jag älskade att vakna till hans röst, men jag ville inte vakna ur mina djupa drömmar. 
Morgonen var långsam. Jag kom till skolan i tid och hann precis sätta mig ner innan Mr. Gilbert kom in.
-Godmorgon, idag ska vi ha en photoshoot där ni ska bilda grupper och fixa ett tema själva. sa han och slog ihop händerna.

Great. Grupparbete. Hatar sånt. Bara jag får ta korten och inte styla eller vara modellen. Det skulle inte förvåna mig om Miranda hade något jävla emo-tema med sina följeslagare.
Jag bildade en grupp med Daniela, Missy och Dave. Vi skulle ha ett romantiskt tema då Dave och Missy var tillsammans. Daniela ville gärna styla dom då jag gärna inte gjorde det. Det var faktiskt en trevlig dag. Vi blev klara rätt sent och fick högsta betyg för sammarbete och bäst bild. Något som jag var väldigt stolt över. Justin skulle nog vara rätt glad för min skull.
-Du, Daniela. Vad ska du göra efter sista timmen? frågade jag och tog ut mina matteböcker.
-Jag har inget planerat. svarade hon och tog ut sina matteböcker.
-Du, jag på starbucks sen? frågade jag och log stort.
-Självklart!

Mattetimmen gick segt. Men när de sista minutrarna kom gick det snabbt. Vi satt redan i bilen på väg till närmsta starbucks. Jag letade efter ett bord medans Daniela beställde åt oss. Jag hittade ett längst inoch gick dit för att sätta mig. Precis när jag kom dit satte sig en kille vid våran ålder sig där.
-Tjena! sa han flörtigt.
-Hej? svarade jag tveksamt.
-Vill du sitta här eller? frågade ha och blinkade med ögat.
-Jag tänkte sätta mig där innan du gjorde det. svarade jag och vände mig om.
-Nej vänta! Du kan ju sitta med mig, jag är inte farlig. sa han och log försiktigt.
-Okej, men vänta lite då. svarade jag och gick för att hämta Daniela.

Jag hittade Daniela sabbt som stog och tog emot vårat kaffe. Jag drog med henne till killen och satte mig ner.
-Jag heter Samantha, men du kan kalla mig Sam. sa jag och räckte ut handen till killen.
-Jag är Lukas, trevligt att träffas.
-Daniela. sa hon kort och började dricka på sitt kaffe.

Jag och Lukas började genast prata om allt. Jag glömde helt bort att Daniela satt bredvid mig ända tills hon sa att hon skulle gå. Jag gav Lukas mitt mobilnummer innan jag gick hem. Klockan hade redan blivit 5. vi hade suttit där i 3 timmar.
Senare på kvällen när jag skulle lägga mig fick jag tre sms på samma gång.
Hey babe! saknar dig nåt enormt mycket. resan hit gick bra och första konserten är imorn kväll. puss älskar dig! /J Jag började le otroligt mycket när jag läste det. Jag svarade lätt att jag saknade och älskade honom med och att skoldagen gått bra. Men jag sa inget om Lukas. Det andra smset var från Josh. Tjena, längesen! haha. Hitta på något imorn? xx J Jag orkade inte svara nu, får se i morgon hur det blir. Det tredje var från ett okänt nummer.
Hey sexy, ses imorn vid samma bord? kyss Lukas


Sådär :D


The Book-kapitel 39

Jag sjönk ner för min sovrummsdörr efter att jag stängt den och började skratta.
Justin kollade konstigt på mig som om jag vore galen.
-Du skulle sett... deras min! skrattade jag fram och fick kramp i magen.

Helgen hos mina föräldrar var super rolig. Vi hade många roliga stunder och det var som förut. Justin hade inga problem med dom, samma med att dom inte hade några problem med honom. Vi var ute och åt på en fin restaurang, Justin betalade som ett tack för att han fick komma. Efter det bowlade vi, jag i mina gröna långklänning. Kanske inte det bästa plagget.
Just nu sitter vi i taxin på väg hem igen och i morgon ska Justin tillbaka till sin tour. Det har vart skönt att han vart hemma under denna helgen, men väldigt tråkigt att skiljas igen. När han åkt är det bara 1 månad kvar tills han får en helg ledig och då ska jag till honom. Kommer inte riktigt ihåg vart han skulle vara då, men det märks.
Min kamera har varit använd mycket under helgen. Många fina familjefoton och bara kort på hela omgivningen. Ska nog sätta ihop något collage som jag kan lämna in på måndag.
Klockan slog 6 när vi kom innanför min lägenhetsdörr. Jag drog en hög och djup suck innan jag fortsatte in till sovrummet för att lämna väskan. Jag kände mig supertrött och äcklig, en uppfriskande dusch skulle vara på sin plats nu.
-Justin, jag går in i duschen! ropade jag och stängde badrummsdörren efter mig.

Varmvattnet rann snabbt ner för mina axlar och drog med sig skummet från schampoot ner i avloppet. Jag stog där och bara njöt länge. Jag orkade inte bry mig om Justin väntade just nu, jag behövde verkligen den här duschen. När jag var klar klev jag ut och tog på mig ett par underkläder och en stor t-shirt jag fick av pappa när jag flyttade. Den har jag alltid när jag inte hittar något annat att ta på mig efter en dusch.

Jag slog på radion och där spelades We found Love - Rihanna. Jag dansade runt till låten och tänkte inte på att jag inte var själv, men vad spelar det för roll?
-Vad gör du? frågade Justin när låten var slut och skrattade.
-Dansar, vad gör du? frågade jag och log stort.
-Kollar på en sexig tjej.
-Vem då? frågar jag, kollar runt och spelar chockad.
-Precis framför mig.

Precis när han skulle kyssa mig sattes hans låt Somebody to love på och jag började dansa ännu fånigare denna gången.
Kvällen bestog av massa fånigt dansande till radiolåtar och mycket redbull drickande.
Det värsta är att Justin ska åka imorgon kväll.

Äntligen? so:n är inlämmnad och skrivarkänslan är tillbaka. Ska försöka skriva så mycket som möjligt nu under helgen så jag kommer ikapp lite :D

förlåt!

Okej, jag har en anledning till att det inte kommit något kapitel. Under denna veckan har jag skrivit på ett so hemprov direkt efter skolan och det tar flera timmar. Jag har verkligen ångest för att det inte kommit något alls. men jag försöker verkligen ta mig tid till att skriva lite!
Jag hoppas verkligen att efter so:n är inlämmnad, nästa vecka, att uppdateringen blir bättre, om det inte kommer fler hemska skolsaker!
förlåt!

The Book-kapitel 38

-Det är så man öppnar dörren nu förtiden? frågade han och stängde dörren efter sig.
-Jag kom precis ur duschen Justin! Du kom bara lite olägligt. svarade jag och kysste honom hårt.
Han besvarade den och tryckte mig mot hallväggen.
-Jag har saknat dig med Justin, men vi ska åka ikväll. Remember? frågade jag och puttade undan honom försiktigt.
-Vi har hela dagen på oss. svarade han och började kyssa mig på halsen.

Vi har precis satt oss i taxin ner till mina föräldrar. Klockan är 7 och vi är där vid halv 8. Tar inte så långt tid vilket är otroligt skönt. Jag undrar bara hur dom kommer reagera när vi kommer.
Hela vägen satt vi och höll handen och sa ingenting. Nu står vi utanför huset.
-Ska vi gå in eller ska du bara stå där? frågade jag Justin som stog helt stilla och bara kollade på dörren.
-Va, ja visst. sa han och började gå mot dörren.

Jag knackade på och sekunden efter flyger dörren upp och mamma attackerar mig med en bamsekram.
-Gud vad jag har saknad dig Samantha! säger hon och börjar gråta.
-Mamma! Jag har sknat dig med men du behöver inte grina nu. sa jag lugnt.
-Hej pappa! sa jag till pappa och kramade om honom.
-Hej gumman. svarade han och tog med min väska in.

Mamma och pappa gick in före oss och verkade inte ha sett Justin. Jag tog hans hand och bokstavligt drog med honom in. Vi gick in till köket och såg att maten redan var klar och mamma och pappa satt bredvid varandra och väntade.
-Mamma, pappa. Ni har träffat Justin tidigare. sa jag och satte mig ner.
-Ja. Trevligt att träffas igen Justin. svarade pappa
-Detsamma Dave. Hej på dig Allison. svarade han och satte sig bredvid mig.


Middagen gick bra och de frågade inget om min och Justins relation. Sist dom såg honom stog vi och kysstes i hallen. Jag föklarade det bara som ett stort misstag för dom båda och att vi inte hade något pågång. Men det dom inte vet är ju att vi faktiskt har ett väldigt seriöst förhållande.
Vi satt och kollade film hela familjen och bara allmänt myste som man brukar. Helt utan någon pinsamtystnad eller en stel stämmning. När jag och Justin skulle upp och sova ville mamma och pappa prata själva med mig.
-Okej, vad vill ni? frågade jag trött och satte mig ner på soffan.
-Så, hur är det mellan dig och Justin? frågade mamma glatt medans pappa kollade strängt på mig.
-Bra, eller du kanske menade något mer, mamma? svarade jag och suckade.
-Min lilla flicka har skaffat sig en kille! tjöt hon glatt och klappade händerna.
-Mamma! sluta vara en pinsam tönt!
-Samantha, tilltala din mamma inte sådär. Du vet vad jag tycker om att killar sover här och jag hoppas att du visar hänsyn till det. Antingen får han sova i gästrummet eller på en madrass i ditt rum. Inte i samma säng. sa min pappa bestämt och kollade arg på mig.
-Men lilla söta bästa pappa. Tror du verkligen jag skulle göra något när ni är hemma? Skulle inte tro det. svarade jag med ett fake leende.
-Jag och pappa vill bara ditt bästa Sam. Gör inget som du kommer ångra bara. Och om ni skulle.. du vet. Skydda er. sa min mamma snällt och lugnt.
-Jag vet det mamma. Men jag skulle aldrig ångra något jag gör med Justin och självklart skyddar vi oss. svarade jag och ställde mig upp för att gå tillbaka till sovrummet.
-Du menar inte... började mamma och drog efter andan.
-Jo, det är precis det jag menar! godnatt sovgott! svarde jag och sprang upp för trappen.

Jag sjönk ner för min sovrummsdörr efter att jag stängt den och började skratta.
Justin kollade konstigt på mig som om jag vore galen.
-Du skulle sett... deras min! skrattade jag fram och fick kramp i magen.


Enjoy och kommentera :D

The Book-kapitel 37

Jag visste det, han gillar mig. Lite iallafall. Det märks på han. Han ville att jag skulle sova med honom, ska jag göra honom glad och sova i samma säng? Det kan väl inte vara så farligt en natt.
-Eller du, jag sover nog helst med dig. Jag tycker inte om att sova på golv eller själv. sa jag och log stort.
-Okej, då slipper jag rota fram madrassen då. svarade han och log ännu större.
Vi kröp in i hans säng och la oss bredvid varanda, men inte för nära. Han vet att jag har en kille, som nästan aldrig är hemma, men vem det är vet han inte.
-Godnatt! sa han och pussade mig på kinden och vände sig om.
Jag började le automatiskt.
-Godnatt!

Jag vaknade tidigt av att Josh knuffade lite på mig.
-Godmorgon, jag svarade på din telefon eftersom att du inte vaknade. sa han och räckte mig in mobil.
-Sam. sa jag och Josh gick ut ur sovrummet.
-Vem var det? frågade Justin.
-Josh, min kompis. svaradejag och suckade.
-Okej, varför svarar han att du ligger och sover?
-För att jag gjorde det? nu blev jag lite irriterad.
-Sov du.. hos.. han? frågade han och lät gråtfärdig.
-Ja, men vi är bara kompisar Justin! Tror du verkligen jag skulle göra något sånt mot dig? Jag älskar dig!
-Jag vet, jag älskar dig med! Jag måste gå, tänkte bara säga att jag går på planet nu.
-Okej, vi ses om ett par timmar!

Vi la på och jag suckade högt och började ta på mig samma kläder som igår. När jag kom in till köket satt Josh med huvudet i händerna och det lät som att han.. grät?
-Josh! Har det hänt något? frågade jag och kramade om honom.
-Nej, det är inget. Är du hungrig? frågade han och drog sig ur mitt grepp.
-Nej, jag äter helst inte på morgonen längre. svarade jag och satte mig på en stol.
-Okej.
Det blev tyst ett tag och vi satt bara där och kollade på varandra.
-Jag kanske måste gå hem, Justin kommer snart. sa jag och började gå till sovrummet.
-Är det sant? Att du är tillsammans med Justin Bieber? frågade han innan jag hann få på mig skorna.
-Ja. Det är sant, något problem?
-Nej, nejnej! Självklart inte.
-Bra! Men vi hörs väl.

Jag gick ut ur lägenheten och stängde dörren innan han hann svara. Har han något emot Justin eller inbillar jag mig bara? När jag väl var hemma gick jag direkt in till duschen. Får vara lite fin när Justin kommer hit. Jag hade precis gått ut ur badrummet och hade bara på mig en handduk när det ringer på dörren. Jag öppnar dörren och får ett stort leende på mina läppar.
-Det är så man öppnar dörren nu förtiden? frågade han och stängde dörren efter sig.
-Jag kom precis ur duschen Justin! Du kom bara lite olägligt. svarade jag och kysste honom hårt.
Han besvarade den och tryckte mig mot hallväggen.
-Jag har saknat dig med Justin, men vi ska åka ikväll. Remember? frågade jag och puttade undan honom försiktigt.
-Vi har hela dagen på oss. svarade han och började kyssa mig på halsen.


Booooring kapitel. Men det får duga!

The Book-kapitel 36

Vi kramades hejdå och gick sedan åt varsitt håll. När jag kom hem var klockan redan 9. Tiden gick väldigt fort när vi satt och pratade. Innan jag skulle lägga mig satte jag på Dear John och la mig i sängen och kollade. Under filmens gång märkte jag hur sömnen tog fart och hur mycket jag egentligen saknade Justin. Anledingen till att jag inte svarade Steven förut var för att jag inte vet om jag får säga det till någon än. Vi vill helst inte gå ut med det för tidigt. Man vet ju aldrig vad som händer. Jag somnade med Justin i mina tankar och filmen var fortfarande på.


Jag var med Josh så fort jag fick tid. Skolan har gått superbra, förutom att Miranda, bitchen med svart kort hår, har muckat med mig så fort hon fick tid. Vilket var väldigt jobbigt. Men hon har klarat sig, hon har inte blivit nerslagen, än. I morgon kommer äntligen Justin hit och då ska vi fara vidare till mina föräldrar. Idag har jag ledigt och sen är de helg. Ska bli skönt att få spendera en helg med dom jag älskar. Men jag kommer sakna Josh.
Nu ska jag bara sätta på mig ytterkläderna och sen gå till shoppingcentret Times Square för att möta upp honom. Vi har bestämt att vi skulle ha en heldag där, då vi bland annat ska shoppa lite, kolla på en film och äta middag och sen ska jag med han hem och sova där. Det ska faktiskt bli riktigt roligt att få vara med hen exakt hela dagen. Det var länge jag gjorde något sånt.
När jag kom fram såg jag honom inte först. Men sen kände jag ett par händer på mina axlar och vände mig om och såg Josh. Vi gick in till Times var det förvånansvärt lite folk. Det luktade parfym blandat med matlukt, som vanligt.
-Var vill du börja? frågade jag Josh med ett stort leende.
-Vi kan ju kolla på film först, sen shoppa och sist middag? Kan bli lite jobbigt att gå in till biografen med massa kassar. skrattade han och log minst lika stort tillbaka.
-Det är så sant! Men vilken biograf? Det finns väl typ tre stycken här?
-Fyra faktiskt, men jag vet vilken som är bäst, plus att min kusin jobbar där, så jag får gratis snacks.
Jag skrattade till och följde efter honom till biografen. De hade många filmer att välja mellan men vi valde From Dusk Till Dawn. En vampyrfilm som egentligen skulle vara läskig. fast, jag tycker inte att vampyrfilmer är läskiga, de blir mest tråkiga och uttjatade.
-Vad tyckte du om filmen? frågade Josh när vi kommit ut ur biografen.
-Den var väl sådär, finns bättre! svarade jag och skuttade iväg och gick baklänges framför honom. Vad tyckte du då?
-Det funkade, skulle valt något annat! sa han och skrattade.
-Tycker jag med. ÅÅH! Där går vi in! sa jag och pekade med hela armen mot Juicy Couture och började springa dit.

Han började bara skratta och följde efter långsamt. När jag kom in i affären såg jag massor jag ville ha, men SÅ mycket pengar har jag inte. Jag har jobbat ihop tillräckligt för att kunna shoppa lite, men inte mycket.
Det första jag hittade var en jättesöt mörkgrön långklänning. Perfekt att ha hos mamma och pappa under helgen om vi ska ut och äta. Jag prövade den och den passade perfekt. Jag gick mot kassan med Josh hack i häl och la upp klänningen på bänken. Jag skulle precis dra mitt kort när han hann före.
-Vad tror du att du håller på med? frågade jag lite surt.
-Betalar åt dig?
-Men jag vill inte ha dina pengar! stönade jag fram och tog emot påsen.
-Se det som en present, från mig till dig. svarade han och log stort.

Det leendet kan jag inte motstå, så jag tackade och log och gick vidare. Nu skulle jag bara hitta ett par snygga skor till också, som jag betalar själv!
Vi gick in till Dior och där hittade jag dom perfekta högklackade vita skorna plus en liten söt väska. Nu var det inte mycket mer jag behövde. Kanske några basplagg eller något jag bara vill ha. Jag fick iallafall betala skorna och väskan själv.
Efter ett par timmar hade jag redan fem-sex påsar och Josh tre. Han hade köpt ett par tröjor och ett par skitsnygga jeans.
Efter ytterligare några timmar gick vi vidare till en restaurang och satte oss långt in. Det blev lite bökigt med alla påsar. Vi beställde lax och potatismos. Lätt men supergott!
-Så, vad tycker du om dagen hittills? frågde han och kollade mig i ögonen.
-Det har vart jätteroligt! Jag skulle verkligen vilja göra om det. svarade jag med ett leende.
-Bra, vi får göra det igen då.

När vi ätit klart gick vi långsamt hem till Josh. Det var svalt ute och väldigt uppfriskande. Skönt om man jämför med inne i Times Square. Vi kom in till en liten mysig hall ed en klocka, när jag såg på den var hon redan 8.
-Shit! Hur länge har vi varit borta egentligen? frågade jag förvånat.
-Ganska länge, med tanke på hur många påsar du har. svarade han och gick vidare skrattandes.
-Vadå jag? Du har minst lika många påsar som jag! sa jag och gick efter.

Han skrattade bort det och hanslägenhet var fint inrett. Ljust men ändå väldigt mysigt. När vi tillsist kom in till hans rum var det bilder överallt på väggarna. Små barn, olika platser i världen, en lycklig familj och en på.. mig?
-Varför har du en bild på mig uppsatt här? frågade jag och pekade på bilden, den var tagen den dagen vi möttes första gången.
-Jag tog den när du gick iväg. Jag tänkte jag ville ha ett minne bara, sen har jag inte fått ta en ny. svarade han och log mot bilden.

Jag stog stumt och tittade på bilden länge, ett minne av mig. Han ville ha ett minne av en tjej som han sprang på, mitt på gatan.
Under kvällen satt vi och spelade tv-spel och pratade väldigt mycket. Men när vi skulle sova, märkte jag att han inte hade något gästrum.
-Vart ska jag sova? frågade jag när jag kom ut från badrummet.
-På en madrass, soffan eller med mig. svarade han
Soffan var ett starkt nej, madrass kanske och med han? Jag tror inte det blir så bra då, med tanke på att jag har Justin. Men jag vill egentligen inte sova själv heller. Jag verkligen avskyr att somna ensam i min stora säng.
Josh bara stog och stirrade på mig och väntade på ett svar, det gjorde jag med. Djupt inom mig var det någon som hade hoppats på att han inte föreslagit en madrass, eller soffan. Men det som sa det, tänker jag inte lyssna på. Jag har Justin och vill inte äventyra det hela.
-Madrassen blir det då. svarade jag och log lite försiktigt.
-Okej, ska bara fixa det då. sa han besviket och gick iväg.

Jag visste det, han gillar mig. Lite iallafall. Det märks på han. Han ville att jag skulle sova med honom, ska jag göra honom glad och sova i samma säng? Det kan väl inte vara så farligt en natt.
-Eller du, jag sover nog helst med dig. Jag tycker inte om att sova på golv eller själv. sa jag och log stort.
-Okej, då slipper jag rota fram madrassen då. svarade han och log ännu större.
Vi kröp in i hans säng och la oss bredvid varanda, men inte för nära. Han vet att jag har en kille, som nästan aldrig är hemma, men vem det är vet han inte.
-Godnatt! sa han och pussade mig på kinden och vände sig om.
Jag började le automatiskt.
-Godnatt!

Lååååååååååångt kapitel :D

The Book-kapitel 35

Kaxiga, irriterande, töntiga bitch säger jag bara. Bara för att hon har ett helt gäng med biffiga killar med deras tjejer bakom sig, behöver hon inte tro att jag inte får ner henne. Jag vet det absolut bästa sättet att få ner någon. Men det är min hemlighet. Jag vaknade ur mina tankar när min mobil började ringa.

Skoldagen gick bra, förutom att Hon nästan fällde mig i matsalen. Precis som omogna bitchar gör. Jag brydde ig inte riktigt utan bara fortsatte som vanligt.  Jag skulle träffa Josh en stund senare ikväll. Men först var jag tvungen att duscha. När jag duschat klart ringde jag honom.
-Tja! redo för att gå? frågade han direkt.
-Klart! ses vi där vi träffades förut eller? frågade jag skrattandes.
-Visst, ses om 5!

Vi la på och jag kollade mig en sista gång i spegeln. Det var inte lika fint varmt ute nu som imorse så jag hade tagit på mig ett par svarta jeans med hög midja och en vit skjorta.
Vi gick till ett litet café och satt och pratade om allt mellan himmel och jord i flera timmar. Min mobil plingade till och jag såg att det var från Justin. Jag började le stort när jag såg vad det stog. "Hej älskling! Jag saknar dig enormt. Jag har inte så mycket tid till att göra något under dagarna. Konserter och untervjuer hela dagarna och bussen åker under natten. Jag vill bara vara hemma och kyssa sönder dina äckligt fina läppar! älskar dig puss" Han var bara för söt. Hoppas han hinner sova tillräckligt och att han mår bra. Jag svarade snabbt och la ner mobilen igen.
-Vem var det ifrån då? frågade Josh och flinade.
-Äh, ingen speciell. svarade jag och log som en dåre och rörde om i mitt kaffe.
-Nänä, du bara ler som om du vore såld. skrattade han fram.
-Ha-ha, det kanske jag är? frågade jag och blinkade flörtandes med ögat.
-Det märks på dig. Vem är den här lyckliga killen då?
-Jag tror jag måste gå, skola iorn med vet du.
-Okej då, men vi kan väl höras igen.
-Ja det gör vi. Jag vill inte bryta kontakten med dig nu!
-Haha, vad bra.

Vi kramades hejdå och gick sedan åt varsitt håll. När jag kom hem var klockan redan 9. Tiden gick väldigt fort när vi satt och pratade. Innan jag skulle lägga mig satte jag på Dear John och la mig i sängen och kollade. Under filmens gång märkte jag hur sömnen tog fart och hur mycket jag egentligen saknade Justin. Anledingen till att jag inte svarade Josh förut var för att jag inte vet om jag får säga det till någon än. Vi vill helst inte gå ut med det för tidigt. Man vet ju aldrig vad som händer. Jag somnade med Justin i mina tankar och filmen var fortfarande på.

The Book-kapitel 34

UPDATE: har ändrat namnet på Steven, han heter nu Josh (:


Min laptop stog där inne med en hög med filmer bredvid. Jag hade planerat att vi skulle kolla på film hela natten, mest komedi. Riktigt dåliga också. Bara för att få skratta och bli över trötta och ha allmänt roligt!
Hon blev lite chockad över att jag orkade nu när Justin åkt. Men jag hade lovat mig själv att det inte skulle tynga ner henne eller mig den första veckan. Det är den som är jobbigast. Vi la oss tillrätta och startade den första filmen.


Torsdag morgon då skolan börjar.
Jag var fort uppe ur sängen och lika snabbt kom jag ut ur duschen. Jag ville inte komma försent första dagen. Det fick bli ett par trasiga ljusa jeansshorts och en limegrön tröja. Jag borstade igenom mitt långa hår och märkte att jag ville färga det. Jag vill inte ha ljusbrunt längre, jag vill ha nästan svart. Jag har tänkt på det länge nu. Men aldrig riktigt vågat. Ska nog fixa det snart. Jag fortsatte med att fixa mitt hår. Stora fina lockar med en lätt sminkning fick det bli idag. Solen sken ute och det kunde inte bli bättre. Frukosten fick bli en macka och ett glas oboy. Mer hann jag inte få i mig. Nu måste jag gå.
Haylie låg fortfarande och sov när jag låste dörren och började gå. Hon skulle inte börja någon skola denna terminen utan ska det till våren. Jag hade med mig min kamera och fotade lite längs vägen till skolan. Rätt som det var gick någon in i mig och jag tappade den.
-Men för i helvete! Se dig för. skrek jag och plockade ihop min sönderslagna kamera.
-Förlåt, det var inte meningen. svarade han som gick in i mig.
-Great! Nu kommer jag både förset och utan kamera. Kan det bli bättre? stönade jag och satte mig ner på trottoarkanten.
-Förlåt, jag kan köpa en ny! sa han snabbt och satte sig bredvid mig.

Jag kollade på honom snett och fick mig en liten chock. Det var inte vem som helst som gick in i mig. Det var sjävlaste Josh Brandson. OMG, här sitter jag, med Josh bredvid mig, på en trottoarkant, och hon vill köpa en ny kamera åt mig?! Det är något som inte stämmer.
-Du behöver inte köpa en ny.
-Jo, men jag vill. Det var mitt fel att den gick sönder!

Han tjatade på mig, men enda anledningen till att jag gick med på det var att jag redan var försenad och ville dit så snabbt som möjligt. Han köpte en ännu bättre kamera till mig, och mycket dyrare. Jag vill egentligen inte ha den.
-Jag måste gå nu, och tack!
-Det är lugnt, vi kanske kan ses någon dag?
-Visst. Här är mitt nummer, men nu måste jag verkligen gå om jag inte ska missa hela första lektionen.

Han log och tog emot lappen med mitt nummer på. Jag skyndade mig ner för gatam och kom fram precis innan lektionen slutade. Jag knackade på dörren och gick in när de andra gått ut ur klassrummet. När jag kom in satt min lärarare Mr. Gilbert på en stol och kollade i några papper. När han hörde att jag kom in kollade han upp på mig och la ifrån sig det han höll på med.
-Du är sen miss Holmes. sa han högt och tydligt.
-Ja, jag tappade min kamera för att någon gick in i mig. Och sen köpte jag en ny. förlåt för att jag är sen Mr. Gilbert. svarade jag lugnt.
-Okej, du får stanna kvar efter skolan och ta igen det du missade idag.

Jag sa tack och gick ut ur klassrummet. När jag kom fram till mitt skåp var det en tjej med kort svart hår som stog ivägen.
-Ursäkta, men kan du flytta på dig? Du står ivägen förmitt skåp. frågade jag snällt.
-Pff, varför skulle jag? frågade hon spydigt och tuggade på ett tuggummi med öppen mun.
-Som du vill... Kan du flytta på dig inna jag slår ner dig? frågade jag högre och bestämt.
-Ännu en gång, varför? hon stog fortfarande och tuggade på det irriterande tuggummit.
-Så att jag ska slippa slå ner dig, det vill du väl inte? sa jag kaxigt och ställde mig framför henne och stirrade in i hennes ögon.
-Du kommer aldrig få ner mig.
Åjo! Du vet inte vad jag har gjort i mina dar. I hemlighet har jag tränat kickboxning och försvarsmetoder. Jag och min tränare är dom enda som vet om det.
-Du kommer ångra dig senare. sa jag och gick därifrån snabbt, in till cafeterian.

Kaxiga, irriterande, töntiga bitch säger jag bara. Bara för att hon har ett helt gäng med biffiga killar med deras tjejer bakom sig, behöver hon inte tro att jag inte får ner henne. Jag vet det absolut bästa sättet att få ner någon. Men det är min hemlighet. Jag vaknade ur mina tankar när min mobil började ringa.

The Book-kapitel 33

Jag började bara skratta och tog av mig kläderna och klev in i duschen. Innan jag märkte det hade Justin tydligen lirkat upp låset och slått sina armar omkring mig bakifrån.

-Jag har saknat dig. viskade han i mitt öra och började kyssa mig i nacken.
-Det har gått tre minuter Justin.
-Och?

Han fortsatte kyssa mig i nacken och jag kände hur jag började rysa.

Dagarna hemma gick långsamma, men det var bara tur. Jag vill vara med Justin så mycket som möjligt innan han skulle åka. Men dagen var kommen, den dagen han verkligen skulle åka. De första 2 månaderna skulle han runt i USA och sen vidare ut i världen, så hans turnébuss kommer snart stå utanför och ta med sig Justin. Det var något jag inte ville göra igen. Det var smärtsamt. Han kramade om mig en sista gång och kysste mig i pannan.

-Jag älskar dig Sammie, glöm inte det.
-Jag älskar dig med Biebs.

Jag stog och kramade honom hårt medans jag försökte hålla tillbaka tårarna. Men när jag kollade in i hans ögon en sista gång brast det. Tårarna rann ner som forsar medans han förskte torka bort dom. Vi kysstes och sedan var han tvungen att åka. Aldrig vill jag att han ska åka igen, men han måste.
Det var lite tur att Haylie skulle komma hem om en timma så jag kunde få något roligare att göra än att sitta i soffan med tv:n på, utan att kolla och bara vräka i mig glass. Efter en halvtimma orkade jag inte äta mer så jag gick till sovrummet och tog fram min bok.

'Det här kan ha vart den mest fruktansvärda dagen någonsin. Eller iallafall hittills. Justin åkte iväg för exakt 32 minuter sen, på sin tour, som varar i 5 månader. Kan inte fatta att jag ska vara ifrån han så länge. Men han kommer med mig till mina föräldrar om ca två veckor. Det längtar jag till! Skolan också för den delen. Den ligger bara 15 minuter härifrån om man går. Det är skönt. Det ska bli roligt att få träffa alla i min nya klass och lära sig hur man blir en proffisionell fotograf. Jag vill verkligen det här, mamma och pappa stöttar mig riktigt mycket genom detta. Då kanske jag får göra en fotoshoot med Justin. Haha. Jag älskar honom mer än vad du någonsin kommer förstå. Ingen kan förstå den kärlek jag har till honom, jag skulle bokstavligen göra allt för han. Spelar ingen roll vad det är, bara han ber mig! Men nu måste jag gå. Haylie kommer nu och vi ska ha en tjejkväll!'

Jag la ifrån mig boken på mitt nya gömställe. Där han inte kollar, mina minnen från New York.
Haylie kom med ett superglatt humör och det smittade av sig direkt. Vi hade inte direkt pratat så mycket om vad som hänt mig under sommaren hon var borta så hon fick reda på varenda liten detalj. Efter att jag berättat klart slank en liten tår ner för min kind. Jag torkade snabbt bort den och reste mig upp.

-Följ med mig så ska du få se en sak!

Hon följde villigt efter. Innan hon kommit hit hade jag byggt en liten koja inne på mitt rum med massor av kuddar, filtar täcken och allt om var mjukt i lägenheten. Där inne hade jag även ställt chips och mängder av godis. Min laptop stog där inne med en hög med filmer bredvid. Jag hade planerat att vi skulle kolla på film hela natten, mest komedi. Riktigt dåliga också. Bara för att få skratta och bli över trötta och ha allmänt roligt!
Hon blev lite chockad över att jag orkade nu när Justin åkt. Men jag hade lovat mig själv att det inte skulle tynga ner henne eller mig den första veckan. Det är den som är jobbigast. Vi la oss tillrätta och startade den första filmen.

Jag ska försöka få ut ett kapitel varje dag. Men ibland kan det hända att jag inte har tid. men nu vill jag verkligen skriva och har mycket ideer som hällst! :D



The Book-kapitel 32

När vi äntligen var hemma gick jag rakt in, slängde av mig ytterkläderna, ställde ner väskan och slängde mig i sängen. Justin var inte långt efter utan slängde sig likadant bredvid mig. Jag ville bara somna nu, direkt och sova ut ordentligt så jag kan ta tag i det som kommer. Jag längtar inte, men han måste åka. Det bästa är att jag snart börjar på min nya skola.
Morgonen därpå startade faktiskt mycket tidigare än vad jag trodde. Jag vaknade vid 10 av att jag behövde på toa och kunde sen inte somna om. Jag gick in till sovrummet och pussade Justin på pannan och tassade in till köket och gjorde iordning lite frukost. Jag hade inte så mycket hemma än, men det blev ett par mackor och te. Han sov så sött när jag kom in till sovrummet igen. Jag ville nästan inte väcka honom, men jag vill ändå inte vara vaken själv. Jag drog bort täcket försiktigt och drog mina fingrar på hans rygg. När jag kom ner till midjan tryckte jag till lite och han for upp och kollade förvirrat på mig.

-Godmorgon älskling. sa jag mjukt.
-Gomorgon. svarade han med sin hesa stämma.
-Jag har gjort frukost.
-Gud vad gott.
-Inte för att det fanns så mycket kvar hemma, men det blev iallafall något.

Vi började äta och satt i sängen länge och bara pratade. Vi blev avbrötna av att min mobil ringde.

-Hej det är Samantha.
-Hej Sam! Hur har du det där borta? frågade min mamma i andra änden.
-Jag har det jättebra, skolan har inte börjat än. Men annars är det helt okej.
-Gud vad bra. Jag tänkte höra om du skulle vilja komma hit någongång och hälsa på snart? Det var så längesen!
-Ja! Jag kommer jättegärna, kan jag ta med mig någon?
-Ja, visst! Bara du säger till före så jag kan fixa allt som behövs!
-Vad bra, men jag måste gå nu. puss älskar dig mamma och hälsa pappa!
-Hej då älskling, ska jag göra.

Jag la på och vände mig om till Justin och bara kollade på honom. Han log ett litet leende och kollade tillbaka på mig.

-Du måste med till mina föräldrar snart. sa jag med ett stort leende på läpparna.
-Jasså, måste jag verkligen det? frågade han och spelade sur.
-Nej, men jag har ett eget gömställe där. viskade jag i hans öra.
-Jag följer självklart med! När blir det? frågade han glatt och började kolla i sin mobil.
-Jag vet inte, när kan du? Det måste ju passa med din turne och dom har all tid i världen.
-Hmm... Jag kan.. Om tre veckor, då har jag en ledig helg.

Vi bestämde att vi skulle åka till New York om tre veckor under helgen. Det skulle bli roligt att få träffa dom och för att se deras reaktion när dom vet vem jag är tillsammans med. Jag skrattade åt tanken.
Dagen bjöd inte på så mycket. Vi åkte och handlade för att fylla på kylen och frysen. När vi kom hem igen kom jag på att Haylie inte var hemma och hon hade inte sagt något om vart hon tagit vägen. Jag sa till Justin att jag skulle ringa ett samtal och gick iväg till sovrummet och satte mig på sängen och knappade in hennes nummer.

-Haylie! svarade hon glatt.
-Hej! Vart har du tagit vägen egentligen människa?
-Jag åkte iväg till dina föräldrar, eftersom att vi är som syskon trodde jag att det skulle vara okej.
-Det är lugnt, jag blev bara lite orolig. Men dom sa inget till mig nyss?
-Jag sa åt henne att inte säga något, jag tänkte ringa ikväll.
-Haha, okej. Men du får komma tillbaka snart, jag saknar dig enormt älskling!
-Aw, jag saknar dig med. Men jag kommer om ett par dagar så ni får va hemma ett tag själva.
-Tack! Men jag tror jag måste gå så att han inte gör något jobbigt.
-Haha! Ja, men v hörs snart igen puss.
-Puss.

Jag gick till köket och såg att allt var in plockat och iordning. Tv:n hördes från vardagsrummet så jag antog att Justin satt där inne. Han var där, fast han låg och sov i soffan med fötterna på bordet. Jag tog kort på honom med mobilen och satte bilden som bakgrund. Han mumlade något och började snarka lite igen. Jag lät han sova och gick tillbaka till sovrummet för att ta fram min personliga dagbok.
Ingen kommer någonsin få läsa vad det står i den och speciellt inte Justin. Det är mina mörkaste hemligheter och mina djupaste tankar. Fast mest står det om mina drömmar och hur jag vill att min framtid ska se ut. Tidigt gift med tre barn och en stor villa ute på landet men ändå inte långt från centrum.
Jag satt försjunken i boken så att jag inte märkte att Justin kom in och stog i dörren och stirrade på mig. Jag smällde ihop den och la den under madrassen på min sida.

-Vad var det där för något? frågade han lugnt och sakta.
-En personlig bok som du inte får läsa. svarade jag allvarligt och betonade inte.
-Okej, kommer inte att hända älskade älsklings älskling.

Han hade förflyttat sig till sängen och satt nu framför mig. Jag böjde mig fram och kysste honom mjukt på läpparna. Han ville inte nöja sig med det men jag måste verkligen duscha. Jag reste mig upp och gick mot badrummet och låste dörren snabbt eftersom att Justin var precis bakom mig. Han började banka på dörren och bad mig öppna igen. Jag började bara skratta och tog av mig kläderna och klev in i duschen. Innan jag märkte det hade Justin tydligen lirkat upp låset och slått sina armar omkring mig bakifrån.

-Jag har saknat dig. viskade han i mitt öra och började kyssa mig i nacken.
-Det har gått tre minuter Justin.
-Och?

Han fortsatte kyssa mig i nacken och jag kände hur jag började rysa.
NUuuuuuuuuuu blev det ett långt kapitel :D har fått skriv lusten igen (:



The Book-kapitel 31

Han skrattade och ställde sig på alla fyra över mig och kysste mig lugnt men ändå intensivt. Hans händer rörde sig över min kropp och stannade på handdukskanten över mina bröst. Han stannade upp och kollade på mig innan han kysste mig igen.

Mina händer drogs automatiskt upp mot hans nacke. Han kysste mig ner på halsen och smekte mig över hela kroppen. Jag rullade över honom så att jag var överst, men det skulle jag inte. För då ramlar min handduk av. Han tar tag i den och slänger iväg den och fortsatte att kyssa mig. Jag kände hur han började bli hårdare och jag började flina lite. Han kysste mig en gång på munnen innan jag drog av hans tröja och byxor. Nu låg vi bara i underkläder.
Efter ca en timmes av ren njutning låg vi tätt intill varandra och bara myste. Jag märkte hur han började andas tyngre och tyngre och tillslut tror jag han somnade. Jag var alldeless för pigg för att somna nu. Jag reste mig sakta för att inte väcka honom. Jag gick vidare in mot toaletten för att kissa. När jag var klar gick jag till köket och tog ett glas vatten och gick ut på balkongen och satte mig ner på en stol för att blicka ut mot solnedgången. Dagarna har alltid vart varma och soliga utan några som helst problem.
Dagen dom åker hem

-Har du allt nu? frågade Justin.
-Ja, för sjunde gången! svarade jag och suckade högt.

Klockan var 03.49 och flyget hem skulle gå halv 5. Jag hade packat dagen innan och bara låtit det jag skulle ha på mig och min handväska vara kvar ur resväskan. Justin hade tagit längre tid på sig att packa igår, men ändå hade han kvar att packa idag. Hur mycket hade han med sig egentligen?
När vi äntligen hade kommit på planet satt vi och pratade ända tills jag somnade. Då var det ca 4 timmar kvar. Jag öppnade ögonen igen och fick se något jag inte trodde skulle hända. Justin satt och mimade till sina egna låtar, det såg så roligt ut. Han hade antagligen inte märkt att jag vaknat igen för han fortsatte. Han gjorde en väldigt konstig min och där brast jag ut i skratt. Han kollade förvånat på mig medans jag vek mig dubbel av kramp i magen, sedan började en röd nyans skölja över hans kinder. Jag tror inte han ville jag skulle se det där.
-Vad var det där? frågade jag efter att jag lugnat ner mig.
-Men, äh. Inget. svarade han och kollade generat bort.
-Men sluta nu. Det var jättegulligt ju!

Jag började fnissa lite och kände att jag snart skulle skratta lika mycket som förut. Han skrattade livlöst till och kysste mig sedan för att få mig tyst. Det funkade, jag slutade skratta men ville inte avsluta kyssen. Alla gånger då jag får känna hans mjuka läppar mot mina är som en dröm. En dröm som jag inte trodde skulle bli sann. Jag vaknade ur mina tankar av att kyssen avbröts och att vi skulle landa. Äntligen!
Resan från flygplatsen hem gick bra. Jag var bara väldigt trött efter den långa resan. Det blev inte bättre av att Justin satt och fånade sig hela tiden så jag inte kunde sluta skratta. Jag var vekligen övertrött. När vi äntligen var hemma gick jag rakt in, slängde av mig ytterkläderna, ställde ner väskan och slängde mig i sängen. Justin var inte långt efter utan slängde sig likadant bredvid mig. Jag ville bara somna nu, direkt och sova ut ordentligt så jag kan ta tag i det som kommer. Jag längtar inte, men han måste åka. Det bästa är att jag snart börjar på min nya skola.
Finally, äntligen! Nu blev det ett ganska medellångt kapitel. Ska vrkligen skriva så mycket jag bara kan. Hoppas ni fortfarande stannar kvar här :)

The Book-kapitel 30

-Fin du är idag. sa han och pussade mig på halsen.
-Det är du som är fin. svarade jag och lyfte upp hans huvud och kysste honom.

Han tog ett stadigt tag om min midja och kysste mig mer intensivare. Våra tungor lekte länge och det var nogt den bästa kyssen någonsin!
Han kollade sexigt på mig och bet sig i läppen innan han öppnade munnen.
-Jag älskar dig.
-Jag älskar dig med.

Han fortsatte kyssa mig och bärde med mig till sovrummet. Han la mig sakta ner på rygg och la sig försiktigt över mig. Han stödde sig på sina armar för att inte ha hela tyngden på mig. Om jag känner honom rätt så vill han nu. Men jag är inte redo. Inte ikväll.
-Justin, förlåt. Jag kan inte.. viskade jag i hans öra.
-Det är lugnt. svarade han och reste sig upp.

Jag log försiktigt mot honom och han log tillbaka. Hoppas han inte tycker jag är mesig nu. Jag vill, men inte ikväll. det känns inte som rätt tillfälle bara.
Vi somnade snabbt den kvällen.
Dagarna i Brasilien gick snabbt och det har vart underbart. När vi kommer hem igen måste Justin iväg på tour igen. 5 hela månader utan min älskling. Hur ska jag klara detta? Nu är det torsdag och vi åker hem på måndag, sen på torsdag igen åker han. Min skola börjar igen om två veckor. Asså torsdagen efter att han har åkt.
Lördag morgon

Jag vaknade av fjäderlätta beröringar på min hals. Det var Justin som låg och smekte mig försiktigt. Jag vände mig om och kysste honom mjukt på läpparna.
-Godmogron sömntuta. sa han och log ett underbart litet leende.
-Godmorgon på dig själv. svarade jag och kollade på klockan. 12.13
-Vad ska vi hitta på idag då? frågade han och kollade mig i ögonen.
-Det spelar ingen roll. Bara jag är med dig!
-Bra, då får vi stanna här inne, det regnar.

Jag log tillbaka som ett svar och reste mig upp och gick sakta mot toaletten. Jag visste att han kollade så jag vickade lite extra på rumpan. När jag skulle stänga dörren vände jag mig om.
-Jag ska duscha, bara så du vet! viskade jag och blinkade med ena ögat och bet mig i läppen.

Innan han hann svara stängde jag dörren och låste. Jag satte på varmvattnet och tog av mig och började duscha. När jag var klar tog jag en handduk och virade den runt min kropp och gick ut till sovrummet igen. Justin satt kvar på sängen och kollade in mig från topp till tå. Han bet sig löst i läppen och tog ett djupt andetag. Jag skakade på huvudet och började ta fram kläder. När jag hade fått på mig trosorna kom han fram och bärde upp mig. Jag hade fortfarande handduken på mig. Han snurrade runt och slängde mig i sängen.
-Justin! Kan jag få klä på mig? skrattade jag fram.
-Nej, det behövs väl inte? frågade han och skrattade lite.
-Jo, jag kan ju inte ligga naken här! Min pojkvän kan ju komma när som helst. fnissade jag fram och blinkade med ögat.
-Men då får vi väl se till att han inte kommer in hit då!

Han skrattade och ställde sig på alla fyra över mig och kysste mig lugnt men ändå intensivt. Hans händer rörde sig över min kropp och stannade på handdukskanten över mina bröst. Han stannade upp och kollade på mig innan han kysste mig igen.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus