Svar till diiiiig som frågade :)




Förlåt för att svaren på dessa frågor kom lite sent :(

Adrianna:
1.
Berätta lite om dig själv? Typ, ålder,idoler,drömmar osv.

2.Varför skriver du denna novellen (missförstå mig inte, jag älskar den!!)
3.Gillar du justin?
4.Hur kom du på sam, med egenskaper,utseende osv.
5.Skulle du kunna tänka dig att vara "kompis" men karaktärerna i novellen?
6.Och vem gillar du mest av de karaktärer du skriver om?

1. Jag heter Amanda, är 15 fyller 16 i maj. Mina "idoler" är typ, claude monét(konstnär), Gordon Ramsay, Eric Saade och SJÄLVKLART Justin Bieber! Jag tycker om att måla, lyssnar på musik hela nätterna och älskar att skriva! Min egna dröm är att få öppna ett eget konditori! åh, älskar att baka :)
2. Jag skriver denna novellen pga att jag skrev en början i skolan. Fast en liknade då och sen kom jag på att det skulle vara en kul grej att låta andra läsa den och inte bara dom i skolan. Sen har det bara utvecklats och ja, nu är jag här!
3. Jag gillar inte Justin. Jag ÄLSKAR honom ;)
4. Sam har jag ingen riktigt inspirations källa till. Det kommer ara lite eftersom. men att hon är ensam och gillar att ta kort har jag tagit från mig.
5. Självklart, eller iaf de flesta. Jag tycker själva att sam verkar vara en starkt karatär och skulle verkligen vara en av hennes kompisar.
6. Den personen jag gillar mest är min favorit Josh. Ni vet inte hur han är, men jag tänket mig typ att han är en mjuk och snäll person som intresserar sig i den personen som han pratar med. Gör ingen något illa och skyddar gärna sina närmsta mot vad som helst. Han kan verkligen försvinna från verkligheten och bara se det som är bra i alla situationer. Vem var eran favorit? :)


The Book-extra

Samanthas perspektiv

Den 27 Juli, den dagen då jag skulle fylla 27 år. Jag kan inte fatta att mitt liv gått så snabbt och så bra. Jag minns precis vad som hände för tio år sen. 

-Justin, vad gör vi här? frågade jag medans han drog med mig till lokalens dörr.
Han svarade inte utan öppnade bara dörren och bad mig att kliva in. Det var helt öde här. Förutom ett litet ljus långt där borta.
-Justin, vart är du? frågade jag och letade efter hans arm.
Men armen fanns inte kvar där bredvid mig. Jag kände hur paniken började stiga inom mig, Men sen tändes det en lampa.
När jag kollade mot ljuset såg jag ingenting först. Men sen såg jag att Justin satt där med en gitarr i handen. Jag stog som en staty och väntade på att jag skulle vakna upp ur en underbar dröm. Men det bästa av allt var att det inte var en dröm, han satt verkligen där och spelade för mig. Han spelade och sjöng With You för mig. Jag kände att mina ögon började bli fulla av tårar. Det var så vackert. Han reste sig upp och började gå mot mig, men fortsatte att spela. Jag kände verkligen hur det började pirra i magen på mig. Jag kände mig riktigt lycklig när han stog framför mig och spelade. Han nickade bort mot ljuset och jag fattade att han ville att vi skulle gå och sätta oss. Jag gick sakta bredvid han och granskade varje rörelse han gjorde. Varje ackord han tog på gitarren och hans leende när han sjöng. Vi kom fram till platsen han tidigare suttit på innan han kom fram till mig. Han satte sig ner och det gjorde jag med.
Han slutade spela och kollade rakt in i mina ögon. Lampan släcktes men det var fortfarande ett enda stearinljus som brann. Jag såg hur hans ögon glittrade, man drunknar verkligen i dom. Jag riktigt försvann in i hans ögon och märkte inte att han hade tagit tag i min hand och lagt bort gitarren. Han flyttade sig närmare och la den andra handen på min höft. Jag böjde mig fram och jag kände hans andetag mot mina läppar. Nu var vi bara några få centimeter från varandra. Han blundade och kysste mig. Jag blev lite chockad över hur bra hans läppar smakade men besvarade snabbt kyssen. Den höll på länge. Även om jag ville avsluta den kunde jag inte. Det kändes så rätt men ändå väldigt fel. Han avslutade den men fortsatte att blunda. Jag kollade på honom och tillslut öppnade han dom.

Det hade varit den bästa födelsedagen någonsin. Jag kommer aldrig glömma den dagen då jag fick min första riktiga kyss och med ingen mindre än världsstjärnan själv. 

Idag ska jag ha ett litet kalas, eller en liten fika för mina nära och kära, eller ska man kalla det för en fest? Mina två underbara ungar, Adele och Liam, är hos sin pappa, Josh, som jag nu är skiljd med. Giftermålet varade inte länge, bara två år. Efter det rök vi ihop, men vi blev sams, men kunde inte gå tillbaka till att vara man och hustru. Dagen började med att Haylie kom hit och hjälpte mig att fixa allt tills ikväll. En riktig fest kommer det inte bli. Alkoholfritt är det som gäller, då flera av mina vänninor är gravida. Det kanske bara kan kallas som ett kalas då, fast för vuxna. 

När Haylie skulle åka ochhämta tårtan kom Josh över och sa grattis och tyckte att jag såg lika vacker ut som vanligt. Typiskt honom. Han ska alltid vara en riktig gentleman och hjälpte mig med att sätta upp ljusslinogr i taket. Jag bor fortfarande kvar i min lägenhet som jag köpte när jag var 16. Jag ville inte sälja den när jag flyttade in till Josh under dom tre åren vi var tillsammans. 

Haylie kom tillbaka med en stor vit kartong med röda sidenbad runt, en påse från ett sorts systembolag. Hon vill då alltid tänja på reglerna, sån har hon alltid varit. "Vad har du köpt nu då?" frågade jag henne och skrattade när hon flinade brett. "Det är bara lite jordgubbsbubbel, utan alkohol!" svarade hon och ställde två flaskor på matbordet. Jag log tacksamt mot henne och började plocka fram alla kakor och bullar jag stått dagen före och bakat och la upp dom på fina fat. 

Jag avbröts mitt i ett kakpaketsöppnande av att dörrklockan ringde. Jag gick dit och öppnade. "Grattis Sam!" ropade mina underbara vänner, Claud, Tiffanie, Marilyn och Stephanie. Jag tackade och tog emot flera kramar och ett par påsar. Dom gick in och tog av sig medans Haylie kom fram med en bricka med glas på, med bubbel i. Dom tog emot varsitt glas och gick in till vardagsrummet. Nu var alla här. Tiffanie och Marilyn hade det lite svårt för att sätta sig och få plats, då deras magar var riktigt stora. Jag vet hur det är med en stor mage. Man älskar det innuti, men hatar att vara så stor och klumpig så att man inte kan göra något. Claud, som ni alla kanske redan listat ut, är gay och hur skön som helst. det var han som stöttade mig mest när jag och Josh skiljdes. Stephanie är mest vän med Haylie men jag tycker det är så härligt med nya människor, så jag tyckte att det kunde vara roligt att få lära känna en av min bästakompis kompis. 

Claud återberättade precis om hur vi träffades. När jag var i Santa Monica för att gå på ett event som proffsfotograf, när han hade krockat i mig och blev helt till sig när han såg hur jag såg ut. Han tyckte att det var så pinsamt att bli fotograferad av någon som såg ut sådär. det var ett roligt inne som vi alla skrattade åt. Men avbröts av dörrklockan. Jag ställde förvirrat ner glaset på bordet och ursäktade mig och gick bort till dörren. När jag öppnade den fick jag en chock. 

"Justin?" frågade jag förvirrat. Stog han verkligen utanför min dörr? "Grattis Sammie" sa han och log som bara han kan. Jag log brett och kramade om honom hårt. Han gick framåt så att jag backade in i lägenheten igen. "Men vad gör du här?" frågade jag uppspelt. Det var som att jag var 17 igen, då jag fick överraskningen av Haylie att vi skulle på hans konsert. "Jag tänkte säga grattis till en speciell person" svarade han och kramade mig igen. Jag var överlycklig över att han hade kommit ihåg vart jag bodde och när jag fyllde år. Till och med jag skulle glömma något sånt och jag brukar oftast ha ett bra minne. Jag hade fel förut. Nu hade alla kommit.

Jag drog med honom in till vardagsrummet och harklade mig lite. Nyfikna blickar sökte sig mot Justin och jag kunde inte göra annat än att le stort och presentera alla. Alla hade trevligt och det blev många skratt. Marilyn och Tiffanie åkte hem tidigast, det förstår jag. Inte alltid lätt att göra det man vill när man är i 5:e månaden. Lite roligt detdär, det är beräknat att dom ska föda på samma dag. Just nu var det bara jag, Justin, Haylie och Claud kvar. Vi satt och pratade musik, men Justin var den som var mest insatt i det där. Jag hade också dragit fram ett par vinflaskor som vi öppnat och redan svept i oss en. Den andra är snart slut och det skulle inte förvåna mig om vi öppnade den tredje. Jag ursäktade mig och gick på toa. Jag kände mig riktigt lycklig över att jag hade så fina vänner. Justin hade till och med hittat ett likadant halsband till mig som jag fick för 10 år sen. Fast denna gång i vitt. Hur kunde det vara möjligt egentligen? Att hitta ett exakt likadant halsband 10 år senare? 

Jag gick tillbaka till vardagsrummet och såg att Claud och Haylie började resa på sig. "Det är nog dags att vi åker hem nu. klockan är redan halv 2." sa Claud och skrattade. Jag instämde och skrattade innan jag följde dom till hallen. Justin slöt upp bakom mig och vi sa hejdå. När dörren stängdes kände jag hans hände på mina höfter. "Jag har saknat dig" viskade han i mitt öra. Jag rös vid den lätta berörningen. "Jag har saknat dig med" orden bara flöt ur min mun utan att jag tänkte på det. Han bärde upp mig och gick in till mitt sovrum, satte ner mig på sängen och satte sig brediv mig. "Vet du en sak?" frågade han tyst som att ingen fick höra det han skulle säga. "Vadå?" viskade jag tillbaka och kollade djupt in i hans ögon. Dom glittrade så vackert och han såg så manlig ut nu. "Jag har aldrig slutat älska dig" viskade han och böjde sig fram för att kyssa mina läppar. 



Okej, jag vet inte riktigt vad det är med mig. Men fick en energi rusning och började bara skriva ner detta. Det har tagit kanske en timma och klockan är nu 01.21 på natten. Jag har mina stunder. Men jag kan ändå inte fatta varför jag skrev just den allra allra sista delen nu. Jag hade tänkt att den skulle vara slut vid det förra, men jaja. man kan ju säga att det är som en liten framtidsgrej eller vad man ska säga! Hoppas iaf att ni tyckte om den :)

comment big now guys! :D

svar

Sara:

Varför skriver inte du om justin bieber? 

Svar:
Jag känner inte för att skriva om honom nu. Men jag kan försöka hitta på en till novell om jb, som jag kan lägga in när denna är klar. Jag vet dock inte när denna är klar och jag vet inte om den kommer bli så bra egentligen. Men vad tycker ni?

Ska jag skippa den jag håller på med nu (Kärlek genom fotbollen) och börja på en ny med JB eller fortsätta med denna nu och skriva en ny efter? :)

Gåta!

Tänkte slänga in en gåta idag, bara för att ni inte får något kapitel förrens på SÖNDAG! tror jag
Jaja, får se när första kommer, men om det blir som planerat kommer det på söndagkväll! om inte tidigare :)



Du sitter bakom ratten i en bil och håller en konstant hastighet. På din vänstra sida har du en avgrund. På din högra sida har du en brandbil och den håller samma hastighet som du. Framför dig springer en gris, som är större än din bil. En helikopter förföljer dig i markhöjd bakom bilen. Både helikoptern och grisen håller samma hastighet som du.

Hur ska du göra för att ta dig därifrån?
Svaret hittar du längre ner, men fundera själv en stund!!









Svar..:
Du är ju vuxen för fan. Kliv av karusellen och låt barnen åka!!


omg, tror jag skratta ihjäl! x) dålig humor jag vet...

The Book-kapitel 56 THE END




Min dröm var att en gång få göra en låt tillsammans med Rascal Flatts och kolla vem som nu sitter och håller på med texten till en låt som verkligen stämmer in på allt just nu? Jo jag. Min dröm har blivit verklighet, men också bara en av alla de drömmar jag har. Det jag kände just nu och alltid känt, har blivit till en låttext. Jag får helt enkelt skylla mig själv, jag kan inte skylla ifrån mig denna gången som jag så många gånger tidigare gjort. Allting vände från bra till dåligt på bara en sekund, för 3 år sen.

Jag minns den dagen så väl. Sam var i Hollywood för den sista praktiken under första året, den dagen hon skulle komma hem. Jag var hemma hos henne och låg i hennes säng och kollade upp i taket. Jag kände något hårt under kudden och fick fram hennes hemliga bok, som hon redan varnat mig för att läsa. Hon skulle inte vilja se mig mer och tro mig, hon håller vad hon säger!

Ju mer jag läste, destomer älskade jag henne. Jag kände ett par tårar rinna ner för kinderna medans jag läste, men sen kom jag till de sista sidorna. Hon hade skrivit att hon tvivlade på min kärlek till henne när hon sett bilder tillsammans med mig och ett antal tjejer och läst vad som hade ryktas om oss. Jag hade sagt till henne att inte tro på allt som skrivs i tidningen, men då märkte jag vad hon verkligen tänkte. 

Sida efter sida hade hon skrivit om våra dejter, hennes dagar och sina känslor. Mitt hjärta hade stannat en sekund när det stog om hur hennes känslor för Josh hade blivit starkare när jag inte vart där. Men hon ville verkligen inte förlora mig. 

Sida efter sida läste jag tills jag hörde en flämtning i dörren. Jag stelnade och fasade för att kolla upp, men jag var tvungen. Sam stod där tårögd med en besviken min med ett kuvert i handen. Jag kollade skamset ner på boken och lade ner den försiktigt och gick emot henne. Hon började skaka på huvudet och vifta med armarna för att jag inte skulle röra henne. Hon skrek åt mig; 'Dra åt helvette, jag vill ALDRIG mer se dig!'. Ja, så vad gjorde jag? Jag gick därifrån. Jag satte mig i bilen och åkte, bara åkte. Smärtan jag kände var inget jämfört med smärtan, besvikelsen och sorgen i hennes ögon. Jag har fortfarande kvar den blicken inetsad innanför mina ögonlock så fort jag blundar.
Jag får skylla mig själv som lämnade henne. Allt är verkligen mitt fel.

Man skulle kunna tro att allt var som vanligt för mig nu. Min fan skara växte mer för varje sekund som gick, min karriär går uppåt, alla i min familj mår bra, jag ser ut att må bra. Men det ser bara ut som att allt är bra, du vet, pokerface? Precis. Det är precis det jag har fått börja avända, fejkade leenden hela tiden, vart jag än går. Jag måste låtsas för mina fans. 

Det enda som egentligen är bra, det är att jag fortfarade pratar med henne, men bara som gammla vänner, eller bekanta. Det tog 3 hela år innan vi träffades igen. Jag sprang på henne på ett café och vi satte oss ner för att prata om vad som hänt. 

Hon hade fått det fotografjobbet hon alltid velat ha, hon har väldigt många bilder inne i konsthuset. Hon har till och med hunnit skaffa sig en familj. Det smärtade mig att se den silvriga, blänkande förlovningsringen på hennes vänstra hand. Två barn, med Josh. Ja, Josh som hon träffade första skoldagen för 3½ år sen. 

Innan vi skiljdes gav hon mig kuvertet hon hade hållt i sin hand den dagen allt tog slut. Jag kollade på henne och hon log och sa åt mig att öppna det. Det syntes inte ett spår av saknad eller att hon fortfarande var arg på mig. 

När jag kom hem slet jag upp kuvertet och tog försiktigt fram innehållet. Jag drog efter andan och satte i chocktillstånd. Hon hade gjort ett collage till mig. I mitten stog det med lila snirkliga boksäver; Du är det bästa som hänt mig, min älskade Justin
Runt om var det massa bilder på oss från alla olika sorters minnen. På bara ett A4 var det säkert 10 olika kort. Jag kände hur tårarna började rinna och jag förbannade mig själv för att jag läste boken.

Jag bestämde mig för att få ut allt genom att skriva ner det. Jag satt nu här, med en hel låt, där allt passade så perfekt just nu.

That should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me this i so sad
That should be me That should be me
That should be me feeling your lips
That should be me buying you gifts
This is so wrong I can't go on
'till you believe THAT SHOULD BE ME

Varenda litet ord jag skrivit ner nu meade jag verkligen. Det skulle varit jag, om jag inte varit en sån jävla stor idiot. Men vad kan jag göra? Livet fortsätter, men denna gången, får jag klara mig utan henne...




Sådär, nu var denna novellen slut! Vill bara tacka för alla fina kommentarer och ni som följt mig under 'resans' gång. Jag valde att avsluta nu, då jag inte kommer på något mer att skriva... höhö ^^
Nej men allvarligt, vad tyckte ni nu om hur hela dehär blev? Snälla, en litenlitennlitenlitenliten kommentar om vad ni tyckte kan ju inte skada. Det tar typ en minut!

Det kommer att komma en ny novell, men denna gången är in JB med. Anledningen är att jag ville bara testa och jag tyckte inte det var... det roligaste. haha. Men det kommer att komma en ny novell denna eller nästa vecka iaf! Vet inte riktigt... ska bara bestämma mig för lite saker först^^


The Book-kapitel 55

Jag låg på rygg i sängen medans han stog och spände sig framför mig på golvet i bara mjukisbyxor. Jag satte mig upp och satte mina blöta händer på hans mage och kollade djupt in i hans ögon. Han rös till och bet sig i underläppen. Jag la mig ner på rygg igen och Justin följde efter och låg halvt på mig, fortfarande med en intensiv blick. Jag kysste honom och känslorna exploderades ut. Det var så härligt att äntligen kyssa honom såhär igen.

Den känsloladdade kyssen blev vildare och mer intensiv. Han smekte mig över magen och på låren och började ta av mig min bh. Jag drog av hans mjukisbyxor och slängde iväg dom och började kyssa honom på halsen samtidig som vi rullade runt så jag låg överst. Jag lämnade små lätta kyssar ner från halsen, över magen och upp igen. Jag stannade till och formade ett litet sugmärke på halsen. Jag fnissade lite tyst åt detoch kysste sen hans läppar.
Han rullade upp och låg nu över mig igen. Han började kyssa mig på munnen men gick snabbt ner mot halsen och vidare till brösten. Han gjorde ett sugmärke på båda och skrattade. Han kysste mig på munnen och började smeka mig utanpå trosorna. Små lätta stön flög ur min mun och Justin kysste mig länge för att jag skulle vara tyst. Jag kände hur hans stånd började växa mot mitt lår och avslutade kyssen. Jag rullade runt så jag satt på hans mage och kysste honom på läpparna. Jag tog ner handen i hans kalsonger och började lätt runka av honom. Han stönade tyst och såg verkligen ut att njuta. Jag slutade när han såg ut att njuta som mest och viskade i hans öra.

-Kondom?
-Längst ner i väskan. viskade han tillbaka och jag kysste honom på örat innan jag gick och letade.

Jag hittade den och gick tillbaka. Jag satte mig gränsle över honom men fick inte det länge innan han rullade runt och var överst. Han drog av mig mina trosor och sina kalsonger. Han satte på sig kondomen och kollade undrande på mig. Jag nickade svagt och kysste honom innan han förde in den försiktigt. Känslan som kom när han stötte djup i mig var underbar. Han var så försiktig men tog ändå i med full kraft. Han stötte hårdare och hårdare för varje gång och jag njöt fullt ut.
Höga stön lämnade våra läppar och vi såg in i varandras ögon hela tiden. Det gick snabbare och jag kände hur nära jag var min orgasm. Hela min kropp spände sig och jag såg hur Justin gillade vad han gjorde mot mig. Jag kunde inte hejda mig och min orgasm kom och likaså ett väldigt högt stön. Justin kom inte långt efter och lämnade även han ett högt stön som bevis. Han gled ur mig och kysste mig lätt på läpparna och la sig ner bredivd mig. 

-Jag älskar dig. viskade han mot min axel.
-Jag älskar dig mer. svarade jag och vi somnade tätt, tätt intill varandra.



Okej, det är första sexscenen jag skrivit, så mobba inte!
Hoppas ni tycker om det? haha...
kommentera och glöm inte
Frågestunden!



The Book-kapitel 54

-Nej! Jag sprang hem och drog med mig Josh. Missy hade sagt till Josh att jag sagt till henne att jag gjort slut med dig för att jag gillar honom.. Jag förstår mig inte på världen ibland.
-Så Josh sov hos dig då eller?
-Ja, men på golvet. Du kan vara lugn Justin. Jag älskar dig!
-Jag älskar dig med, men jag måste gå nu. Sov sött gumman och glöm inte att packa tills de närmaste två veckorna!


Vi la på och jag somnade snabbt.

Söndagen gick åt till att packa inför två veckor. Det ska bli sjukt kul att få åka med Justin och vara hans 'fotograf'! Vi har fyra veckors praktik under det första året på skolan och alla som inte hittade en "egen kändis" fick en tilldelad. Vi skulle ta kort på allt som händer och göra en photoshoot, samla de bästa bilderna och visa upp för klassen. En del bilder skulle vi skicka in till tidningar och skicka ut på nätet.
Dom andra två veckorna vet jag inte vem jag får. Faktiskt, jag kan bara fråga Justin! Om han nu vill vara så snäll.
Nu är det söndag kväll och flyget jag ska ta till LA där Justin nu befinner sig går om ca 5 timmar. alltså vid 4 tiden. Ska jag sova eller hitta på något? Bra fråga. Jag gick in i duschen och duschade lite snabbt, lite fräsh vill jag allt vara!
Flygtiden gick snabbt och nu var jag framme. Jag hade precis tagit min väska och stog och letade efter Kenny som skulle hämta upp mig. Jag såg honom stå med ryggen mot mig och kollade runt. Jag gick lugnt men snabbt fram till honom och knackade på hans axel.

-Hey Kenny. Behöver du hjälp med letandet? frågade jag och skrattade.
-Hey Sam. Jag skulle inte tro det. Kom så går vi.

Vi gick ut till bilen och Kenny insisterade på att han skulle ta min väska. Jag tackade och satte mig därbak och fick en liten chock av att Justin var med. 

-JUSTIN! skrek jag och kramade om honom hårt.
-Hi babe. svarade han och skrattade.

Jag kysste honom och minuten efter somnade jag mot hans axel.
Jag skulle få dela rum med honom på alla hotell som vi skulle vara på. Han reser ju inte lite den grabben.
Vi var framme vid hotellet han skulle stanna på inatt och sedan skulle han vidare, flyga igen. Alltid lika roligt! Hotellrummet var stort och sängen var den skönaste någonsin. Sängkläderna var av siden och var mörklila.
Jag stog inne på toan i underkläder och kollade mig i spegeln. Jag såg lycklig ut. Jag var lycklig. Jag satte på kranen och sköljde händerna, just för att det är så skönt. Jag blundade samtidigt och vaknade ur mina drömmar av att Justin kramade om mig bakifrån. 

-Du är så vacker, vet du det? viskade han hest i mitt öra och la ut små lätte kyssar på min hals och ner på axeln.
-Nu vet jag det. svarade jag och njöt av hans närhet och stängde av kranen.
-vad bra, kom. sa han och lyfte upp mig och bärde mig till sängen.
-Jasså, är Bieber verkligen så stark? frågade jag och blinkade med ena ögat.
-Det kan du skriva upp! svarade han och spände armmusklerna med ett brett leende på läpparna.

Jag låg på rygg i sängen medans han stog och spände sig framför mig på golvet i bara mjukisbyxor. Jag satte mig upp och satte mina blöta händer på hans mage och kollade djupt in i hans ögon. Han rös till och bet sig i underläppen. Jag la mig ner på rygg igen och Justin följde efter och låg halvt på mig, fortfarande med en intensiv blick. Jag kysste honom och känslorna exploderades ut. Det var så härligt att äntligen kyssa honom såhär igen.

Hetthetthett! ;) haha, nejdå :D
kommentera för mer spänning! ;)

Glöm inte Frågestunden!

The Book-kapitel 53

Jag stog förstummat och bara kollade på honom med öppen mun. Varför hade Missy sagt så? Hon vet väl ingenting om mig och mina känslor eller? Jag fattade ingenting som hände i nästa sekund.
Jag sprang hela vägen hem till Missy, stängde av musiken tog min väska och skrek på Missy att hon kan dra åt skogen och att jag aldrig vill se henne mer. Sen smällde jag igen dörren drog med mig Josh hem till mig och bad honom sova hos mig. Vi sa inget mer utan somnade direkt.

Morgonen efter vaknade jag med en sprängande huvudvärk och med ljuset i ansiktet. Festen igår var inte så lyckad. Fast jag bryr mig väl egentligen inte så mycket. En sak är säker, jag kommer inte förlåta Missy på ett tag.
Jag kollade mig om och blev lite förvånad när Josh låg på golvet, utan madrass, kudde eller täcke. Jag fnissade och kollade vidare i rummet. Hans kläder och min klänning låg på golvet utspritt. Vi gjorde ju inget, hoppas jag. Jag var ju inte så full. Jag skulle aldrig kunna göra det mot Justin.
Jag reste mig upp och gick försiktigt in på toan och låste dörren. På vägen dit tog jag med mig nya underkläder och en handduk. När jag såg mig i spegeln såg jag någon som inte såg så pigg ut. Sminket hade kletat ut sig och håret stog åt alla håll. Jag gick in i duschen och stog där länge.
När jag var klar smörjde jag in mig i bodylotion och tog på mig mina underkläder och virade handduken runt min kropp. När jag kom till sovrummet låg Josh fortfarande kvar på golvet, men denna gången på rygg. Så man såg hans vältränade mage. Gosh vad snygg! Jag suckade och skakade på huvudet och gick till min garderob för att leta efter något att ha på mig. Jag hittade ett par tajta slitna jeans och en gul tröja med coolt tryck på. Perfekt för en ledig dag.
Josh sov fortfarande när jag var klar med mig så jag gick och började med frukosten. Jag hade inte lika jobbig huvudvärk längre, men det kändes fortfarande.
Pannkakor med glass och sylt är nog det bästa! Speciellt med ett stort glas mjölk till. Jag ställde fram det på bordet och gick för att väcka Josh.


-Sleepyhead! Vakna. skrek jag i hasn öra. klockan hade redan blivit 12.
-Va?! jaja... mumlade han.
Jag kollade bara på honom och undrade är han skulle märka att han inte låg i sängen, utan på golvet.
-Vafan gör jag på golvet? utbrast han och ett skrattanfall kom.
-Jag vet inte... pep jag fram mellan skratten.
-Det är inte roligt.. Har du gjort pannkakor? frågade han glatt och ställde sig upp.
-Japp, bara att ta när du klätt på dig. sa jag och gick iväg.

Han kom fort efter mig med kläder och började äta fort. Någon var visst hungrig. Vi sa inte så mycket under frukosten, eller ska jag säga brunchen? När vi ätit upp gick han för att duscha medans jag la mig i soffan med en film på tvn som jag inte skulle starta förrens han kom tillbaka.
***
Min mobil ringde precis innan jag släckte lampan, jag svarade utan att kolla vem det var.

-mmh.
-Heeey honey! sa Justin skrattade han fram
-Oh, hey Justin! sa jag och satte mig upp.
-haha, vad gör du?
-Skulle precis sova, är jättetrött.
-Klockan är ju bara 10!
-Ja, men det var en sen kväll igår.. sa jag tyst.
-Vad hände då? frågade han nyfiket.
-Fest, hos Missy. Men jag stack hem rätt så tidigt ändå. Inget speciellt direkt.
-Så det var inte kul?
-Nej, inte alls. Kanske dom första timmarna, men sen drog jag i mig en shot och det blev förjävligt. berättade jag och rös vid tanken av killen från köket.
-Men baby, vad hände? frågade han ledsamt.
-Nej men asså, det hände inget direkt så. Men det var en kille som.. ja, typ försökte sig på mig.
-Aha.. sa han tyst innan han fortsatte. -men det hände väl inget?
-Nej! Jag sprang hem och drog med mig Josh. Missy hade sagt till Josh att jag sagt till henne att jag gjort slut med dig för att jag gillar honom.. Jag förstår mig inte på världen ibland.
-Så Josh sov hos dig då eller?
-Ja, men på golvet. Du kan vara lugn Justin. Jag älskar dig!
-Jag älskar dig med, men jag måste gå nu. Sov sött gumman och glöm inte att packa tills de närmaste två veckorna!


Vi la på och jag somnade snabbt.

wiie! :D är på sjukt mycket skriv humör! :D

glöm inte frågestunden -------> HÄR

The Book-kapitel 52

Jag tog på mig min klänning, skorna och smyckena. När jag kollade mig i spegeln gillade jag vad jag såg. Vi gick ner till undervåningen och spärrade av trappen. Det ringde på dörren och vi gjorde ett litet glädje skutt innan vi satte på musiken för ikväll och öppnade sedan dörren.

Musiken var i full gång och människorna dansade för fullt. Alla var glada och plastmuggarna blev påfyllda hela tiden. Men jag själv kände inte för att dricka så mycket. Missy hängde mest - satt och grovhångla- med Dave. Jag kände ett sting av saknad i den sekunden jag såg dom men vände snabbt bort blicken och krockade med en kille påväg in till köket. Inte vilken kille som helst, utan det var Josh.

-Men tjeena stumpan! sa han högt. full? japp definitivt full.
-Hey Josh! sa jag lika högtg tillbaka. full? japp halvfull.
-Ska du ha? frågade han och räckte fram ett shotglas.
-Sure! jag tog emot det och svepte den direkt.
-Whooooa! Värsta tuffingen! ropade någon kille som Josh stog och pratade med tidigare.
-Tuffare än vad jag ser ut att va, eller hur?! sa jag flörtigt och gick fram till honom.
-ooooh, någon som är lite sugen på mig eller? frågade han och försökte hålla om mig.
-Nej, nejnejnejnej! sa jag och sprang därifrån.

Jag kom på mig själv i sista sekund. Jag kan inte hålla på att flörta runt med alla killar nu. Ge dig! Jag sprang in på toan och skulle precis stänga när killen från köket kom in och låste efter sig.

-Släpp ut mig! sa jag bestämt men inte för högt.
-Varför? Du ville ju ha mig därborta, det kunde ju vem som helst se. sa han och började gå mot mig.
-Fattade du inte, jag vill inte. Jag sprang ju ifrån dig! svarade jag och började kolla efter en utväg.
-En lätt signal, du sprang mot toan i hopp om att jag skulle följa efter. Det är bara att erkänna. sa han lugnt och log äckligt.
-Jag har en kille. sa jag tyst och såg fönstret, som var uppet.
-Jag har mattetest på måndag, båda kan ju fuska? sa han med ett större flin på läpparna.
-Det kan du fet glömma! skrek jag, slog till honom och rusade mot fönstret och hoppade ut.

När jag väl var ute sprang jag iväg en liten bit och sjönk ner på en bänk i en lekpark som var tom. Det var kallt och tårarna rann ner för mina kinder och det kändes som att dom frös till is. Vinden lekte med mitt korta hår och min hud knottrade sig. Min ena klack hade gått av och klänningen var lite uppriven. Jag suckade hopplöst och kollade bort mot Missys hus, även om jag inte kunde se det, visste jag att det var där. Jag ställde mig upp och funderade på om jag skulle gå tillbaka eller inte.
Jag stog stilla på samma ställe ett par minuter och og av mig skorna och skulle precis börja gå när jag kände en hand på min axel. Den första tanken som kom var killen från köket. Men när jag vände mig om blev jag lättad.

-Josh, tack och lov! sa jag och pustade ut.
-Vad gör du här? frågade han och tog mig i en stor kram.
-Jag sprang ifrån han... den där killen duvet. Vad gör du? frågade jag och tog ett stort kliv från honom.
-Jag såg att du sprang där ute, så jag följde efter dig.
-Aha, jag måste tillbaka. sa jag och började gå.
-Jag kan följa dig. sa han och gick bredvid mig.

Jag mummlade tillbaka ett okej och fortsatte gå. Han försökte flera gånger ta min hand men jag drog tillbaka de gång på gång. Han tog tag i min handled och stannade. Jag kollade förvirrat på honom och kände hur greppet blev hårdare.

-Varför är du så konstig? frågade han och släppte taget lite.
-Jag, konstig? Varför är du så konstig? frågade jag högt.
-Men erkänn nu bara, jag vet redan. Missy sa till mig att komma. sa han och höjde ena ögonbrynet.
-Vad ska jag erkänna? och varför sa Missy till dig att komma hit? frågade jag argt.
-Att du gillar mig och gjort slut med den där jävla bävern. Misy sa ju fan att du sagt det till henne! skrek han mot mig.

Jag stog förstummat och bara kollade på honom med öppen mun. Varför hade Missy sagt så? Hon vet väl ingenting om mig och mina känslor eller? Jag fattade ingenting som hände i nästa sekund.
Jag sprang hela vägen hem till Missy, stängde av musiken tog min väska och skrek på Missy att hon kan dra åt skogen och att jag aldrig vill se henne mer. Sen smällde jag igen dörren drog med mig Josh hem till mig och bad honom sova hos mig. Vi sa inget mer utan somnade direkt.



Vad tycker ni hittills? Jag tror den börjar lida mot sitt slut.. känner att den börjar bli konstigare och konstigare för varje kapitel jag gör och att det inte hänger ihop alls...
Vad är bra/dåligt? Något som fattas?  :)

Frågestund! :D

Japp! Ni ser rätt! Känner att jag vill svara på era innersta funderingar ;) höhö
Men ni kanske vill veta vem jag är? Vad som kommer hända?
Kommer det en ny novell? osvosvosv
Ni fattar!
Fråga på bara, svarar på allt! Vet inte riktigt när jag avslutar frågestunden.
Men ni får en bra tid på er att fråga!

Och kom ihåg
Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar! :D




Kapitel 52 kommer imorn :)

The Book-kapitel 51

Jag ser honom i skvallertidningar med massa andra tjejer och bilder som skickas privat till min mejl. Jag försöker att inte bry mig om dom, att det verkligen bara är påhittat. Men med Justin kan man inte alltid vara helt 100% säker. Jag litar på honom, det gör jag. Men jag undrar egentligen varför det finns bilder på honom med, till exempel Taylor Swift, Miley Cyrus, Selena Gomez, ja, listan är lång.
Nu ska jag försöka sova. Klockan är ju redan halv 1. Godnatt och jag lovar, jag ska snart skriva igen!'

Justin åkte hem för ett par dagar sen. Men jag deppade inte lika mycket. Ingenting har förändrats, förutom jag.
Jag har klippt och färgat håret, utan att Justin vet om det. Nu är det axellångt och blont, förut var det långt och brunt. Jag kände att det behövdes en liten förändring. 

Idag är det lördag och ikväll blir det fest hos Missy! Ska bli rätt skönt att komma ut och träffa nya personer, även om jag träffat dom flesta innan. Jag ska bort till Missy om ca två timmar och då ska vi göra oss iordning och fixa det sista innan alla kommer.
På tvn just nu går det en repris på Scrubs som jag sitter och halvkollar på medans jag äter kycklingsallad och läser en tidning. 

Nu är jag påväg till Missy, har duschat och plockat med mig min klänning, skorna, sminket och min locktång samt lite smycken och lite mer.. Det tar inte så lång tid att åka dit med taxi, men det tar betydligt mycket mer tid att gå och det orkar jag inte.
Taxin stannade utanför Missys hus och jag klev ur och betalade. Jag gick snabbt fram till dörren och knackade en gång och dörren öppnades direkt.

-Sammie! skrek Missy och kramade mig hårt.
-Missy! Gud vad det här kommer bli kul! sa jag exalterat och klev in och stängde dörren.
-Om det kommer! Kom, vi fixar oss direkt! sa hon och drog med mig upp till hennes rum.

Jag har aldrig varit här någon gång. Hennes rum var dubbelt så stort som mitt hemma hos mamma och pappa. En walk in closet och ett mega badrum. Här skulle jag lätt kunna bo.
Missy satte på radion och där spelades just nu en timmas musik non stop. Vi dansade runt lite innan vi bosatte oss på toaletten och började sminka varandra. Jag fick en lätt ljus sminkning och hon fick en svart sotning.

-Men herregud Samantha, hur kan du inte vilja styla? frågade Missy förvånat.
-Vad menar du?frågade jag förvirrat. Jag hatar att styla folk.
-Men kolla här! sa hon och pekade på sitt ansikte.- Det är ju helt jävla awesome! Du borde bli stylist ju!
-Men nej, fotograf är mitt drömyrke sådeså! svarade jag och gick skrattande ut till sovrummet.

Jag tog fram locktången och satte i kontakten bredvid spegelväggen. Missy kom fram bakom mig och tryckte ner mig på en stol och började locka mitt hår.

-Får jag bara fråga en sak? frågade Missy busigt.
-Fråga på! Du vet att jag är ärlig mot dig. svarade jag och log brett till henne genom spegeln.
-Är det något mellan dig och den där Josh du jämt pratar om? frågade hon och log stort.
-eeh... nej, det är inget sånt. Vi är bästa vänner! svarade jag förvirrat.
-Bästa vänner som kysser varandra?
-Ehm, asså. Jag vet inte vad det var som tog åt mig. Jag fattar inte att jag kunde kyssa någon annan. sckade jag fram.
-Någon..annan? Vad menar du med det? frågade hon och kollade konstigt på mig.
-Asså... Jag har en kille. svarade jag tyst.
-VEMDÅ?! Varför har du inte berättat? frågade hon ledsamt och gjorde en sur min.
-Vi har liksom fått ut det officellt än och vem det är får du reda på när jag fyller år! svarade jag och skrattade åt hennes besvikna min när hon inte fick reda på vem det var.
-Okej då. Men nu får vi byta om. Annars hinner vi inte!

Jag tog på mig min klänning, skorna och smyckena. När jag kollade mig i spegeln gillade jag vad jag såg. Vi gick ner till undervåningen och spärrade av trappen. Det ringde på dörren och vi gjorde ett litet glädje skutt innan vi satte på musiken för ikväll och öppnade sedan dörren.

Ohyeah! Älskar när det går fort att skriva :D kommentera :)

The Book-kapitel 50 (!)

Han skrattade bara till och jag tog av mig kläderna och gick in i duschen. Justin var inte långt efter mig.
Vi duschade länge och hade mysigt. Schampoot måste nog vara slut nu, så mycket som han tog i mitt hår.
Nu ligger vi i sängen och Justin har somnat och små snarkar. Jag tog upp min bok och satte mig och började skriva.

'Det var länge sen nu, jag har inte haft tillräckligt mycket tid till att skriva, förlåt.
Skolan har gått underbart bra Jag har lyckats med att skaffa mig ett par vänner iallafall, eller ja, två. Daniela kan ju bara dra någonstans. Men Missy och Dave, kan man ju lta på. Eller? Josh har jag träffat ett par gånger och vi har haft lika kul varje gång. Innan det hände.
Det som har hänt, ja, jag har kysst en annan kille. Jag kan fortfarande inte fatta att jag gjorde det. Men den kyssen med Josh kändes... så äkta, så bra. Det var helt underbart och det riktigt kändes som att vi hade gjort det förut. Efter att jag sagt det till Justin sprang han bara ut från mig. Då gjorde jag npg det största misstaget jag någonsin kommer göra. Jag höll på att dränka mig själv. Men vattnet var så skönt, det var helt underbart och jag kopplade bort allt runt mig. Jag glömde totalt bort hur Justin reagerade på kyssen, hur jag tänkte när han inte ville prata med mig, hur jag tänkte hur mitt liv skulle vara utan honom.
Det var egentigen bara helt idiotiskt.
Justin såg mig som tur var. Det var han som räddade mig och sen tog ut mig på en fin dejt.
Först åkte vi till ett konsthus, som jag bara drömt om att få vara i. Inte bara att kolla utan att ha en bild på väggen. Jag hade inte märkt det förut, men Justin såg mycket gladare ut ikväll än vad han gjort på länge. Kanske kan det vara för att jag fortfarande levde?
Jag älskar honom av hela mitt hjärta och jag hoppas han gör det samma. Det smärtar varje gång jag ser honom åka iväg med tourbussen eller ska flyga iväg. Han kan dumpa mig lika fort som man blinkar med ögat. Jag ser honom i skvallertidningar med massa andra tjejer och bilder som skickas privat till min mejl. Jag försöker att inte bry mig om dom, att det verkligen bara är påhittat. Men med Justin kan man inte alltid vara helt 100% säker. Jag litar på honom, det gör jag. Men jag undrar egentligen varför det finns bilder på honom med, till exempel Taylor Swift, Miley Cyrus, Selena Gomez, ja, listan är lång.
Nu ska jag försöka sova. Klockan är ju redan halv 1. Godnatt och jag lovar, jag ska snart skriva igen!'


Redan kapitel 50?!

Fick bli ett kort litet kapitel med hennes tankar :)
Nästa kommer antagligen imorn :D

The Book-kapitel 49

Jahapp, då måste jag duscha. Tanken på vatten fick mig att rysa. Hur kunde jag vara så osjälvisk och nästn lämmna allt bakom mig?
Jag gjorde iordning mig och var klar precis till att Justin kom tillbaka med sin bil. Vi körde ett tag men kom sedan fram till en liten byggnad. Jag satt och kollade förundrat på den och märkte sedan att han hade öppnat min dörr och räckte fram sin hand mot mig. Jag tog tag i den och hoppade ut ur bilen. Vi gick hand i hand upp mot den lilla byggnaden och när jag kom in fick jag en chock.

Det var super fint. Vi var i ett litet konsthus, där alla världens fotografer hade ställt ut sina foton. Jag gick runt i cirklar i det första rummet och var riktigt lycklig. Justin hade kommit upp till mig bakifrån och kramade mig samtidigt som han kysste mig på kinden.


-Vad tycker du? viskade han i mitt öra.
-Jag älskar det Justin! svarade jag glatt.


Han skrattade tyst och tog min hand medans vi gick vidare. Det var underbart, varför har jag inte lagt märkte till det här förut? Just nu vill jag verkligen inte att tiden skulle fortsätta och bara försvinna, tiden skulle stannat i detta ögonblicket och det skulle vara perfekt.
Vi gick runt där inne i kanske en timma och kollade på alla fina biler. Jag önskade för mig själv att det här var min dröm. Jag ville ha en bild här. Spelar ingen roll om det är en pyttepytte liten bild, eller en jättestor. Jag drömde mig bort och märkte sedan att vi redan var ute igen.


-Vad ska vi nu? frågade jag glatt och svingade med våra händer.
-Det får du se. svarade han och kysste mig på kinden.
-Meeen! suckade jag högt.

Han skrattade högt och vi fortsatte gå. När vi kom till ett litet mysigt café stannade vi och gick in. Det var inrett med mörka, varma färger och det var riktigt mysigt.  Vi satte oss vid ett fönster och det stog levande ljus på bordet och små krukor med lavendel i.
En servitör kom fram med en bricka med stora koppar med varmchoklad med mini marsmallows.

***

-Så, vad tyckte du nu då? frågade Justin och låste upp dörren.
-Underbart! Jag älskar dig. svarade jag och pussade honom på kinden.
-Jag älskar dig med.

Vi gick in och satte oss på soffan och startade en film. Klockan var inte så mycket när den var klar.

-Vad ska vi göra? frågade jag och suckade.
-Vi kan ju sova? svarade han och skrattade.
-Ha-ha, jag är inte trött.
-Inte jag heller.
-Kom då! ropade jag och sprang in till sovrummet.


Han kom skrattandes efter och stängde dörren. Jag satt på sängkanten och låtsades inte om honom. Jag kollade ner och såg hans fötter och försökte att inte skratta. 

-Jag vet att du vill skratta.
-Vem har sag det? frågade jag med en arg röst.
-I like 'em spicy! flinade han och blinkade med ögat.
-Men inte jag! Jag vill sova. sa jag och vände mig om.
-Du var ju inte trött? frågade han förvirrat.
-Var, du gjorde mig trött. svarade jag och log brett.
-Är jag så tråkig?
-Japp! sa jag på väg till badrummet.
-Vart tror du att du ska? frågade han med en låg, hes röst. Jag trodde jag skulle smälta och rinna iväg.
-Duschen. pep jag fram tyst och ljust.
-Gå då. sa han och släppte mig med blicken.

Jag gick in i badrummet och stängde dörren. Innan jag hann låsa trycktes den upp igen. Justin kom in och flinade sexigt och kollade undrande på mig.

-För mig spelar det ingen roll, du vet att du får duscha med mig Justin. sa jag och pussade honom på munnen.

Han skrattade bara till och jag tog av mig kläderna och gick in i duschen. Justin var inte långt efter mig.
Vi duschade länge och hade mysigt. Schampoot måste nog vara slut nu, så mycket som han tog i mitt hår.
Nu ligger vi i sängen och Justin har somnat och små snarkar. Jag tog upp min bok och satte mig och började skriva.

As dåligt kapitel! menmen det får duga :)
Jag la egentligen upp detta igår, men det kom som ett inlägg under kapitel 47?! jaja, här kommer det, igen! :D

Inga kapitel :(

Tja allihopa! Ser inte ut som att det kommer något kapitel idag, än så länge kanske lite senare. Men imorgon kommer det inga på hela dagen! För:
Jag ska på kulturresa till göteborg med alla 9:or! :D
Ska bli gryymt kul, åker kl 8 på morgonen och kommer hem vid 1 halv 2 på natten.
Ska kolla på 'West Side Story' och shoppa loss :)
Men ni får klara er, det kommer ett par kapitel under helgen iaf! :)

The Book-kapitel 48

-Vad ska jag göra?! viskade han förtvivlat.
-Kom hit.
Jag hörde en stol skrapas och en hand la sig på min.
-Jag kan känna också.
Han flämtade till och flyttade upp handen till min kind.
-Kyss mig, snälla Justin. Jag tror det kan hjälpa. sa jag tyst och väntade spännt.

Det var helt tyst igen. Hade han gått igen, utan att ens försöka? Det enda sättet jag kommit på, hade han skitit i det och bara gått sin väg?
Hur kunde jag vara så dum att jag gick ut i havet ens. Jag får skylla mig själv.
Plötsligt känd jag något mjukt mot mina läppar.

Han gick inte, han stog och kysste mina läppar.
Jag försökte ivrigt att besvara hans kyss. Men det gick inte. Han avslutade och suckade högt och gick ut ur rummet.
Jag började skrika och reste mig snabbt upp. Jag började se suddigt. Jag låg i Justins säng. Vänta, jag reste på mig och såg hans rum. Jag log stort av att det började komma tillbaka.
-Justin! ropade jag försiktigt.
Han kom snabbt in och stannade chockat till precis innanför dörren. Han kollade på mig med stora ögon och munnen var halvt öppen.
-Du..du.. du lever! stammade han fram och kastade sig om min hals.
-Ja! svarade jag och kramade tillbaka honom hårt.

Vi satt där en stund och bara kollade på varandra. Jag kunde se honom igen. Jag log stort och sekunden efter pressade jag ina läppar mot hans. Det kändes som en evighet sen jag såg honom. Han besvarade den intensivt.
-Hur länge sen var det jag hamna i din säng? frågade jag tyst.
-Ett par timmar bara. svarade han och log mjukt.
-Men hur visste du vart jag var? frågade jag chockat, som att jag precis fått reda på världens största hemlighet.
-Jo, när jag gick iffrån dig gick jag först hem. Sen gick jag ner mot stenstranden för att rensa mina tankar. När jag kom dit såg ja något flyta ute i vattnet och sen sjunka. Jag undrade vad det var och sen såg jag din jacka, dina skor och din mobil, precis vid vattenbrynet. Då förstog jag att det måste vart du och simmade ut. Jag fick tag i dig och drog dig snabbt upp och gick hem med dig. Sen började du bara skrika när jag försökte få a dig dom blöta och svinkalla kläderna. berättade han och en tår slank ner på hans kind.
Ett par tårar slank ner för mina kinder när Justin fortsatte berätta om hur ledsen och rädd han var när jag inte reagerade som vanligt. Jag äcklades av mig själv ännu mer nu. Hur kunde jag vara så självisk och bara försöka glömma allt genom den sämsta vägen?
Jag fastnade i mina egna tankar men kom tillbaka till verkligheten när Justin skakade min arm.
-Hur mår du? frågade han, troligen för andra gången, med tanke på hans småirriterande röst.
-Bra, nu när jag äntligen kan se dig. svarade jag och log försiktigt.
-Bra! Men du, orkar du gå ut en sväng, eller vill du vila dig tills imorn? frågade han nyfiket.
-Jag orkar definitivt om jag ska ut med dig! svarade jag glatt.
-Ta på dig något fint, så kommer jag och hämtar dig vid 6. sa han och gick iväg med ett busigt leende.

Jahapp, då måste jag duscha. Tanken på vatten fick mig att rysa. Hur kunde jag vara så osjälvisk och nästn lämmna allt bakom mig?
Jag gjorde iordning mig och var klar precis till att Justin kom tillbaka med sin bil. Vi körde ett tag men kom sedan fram till en liten byggnad. Jag satt och kollade förundrat på den och märkte sedan att han hade öppnat min dörr och räckte fram sin hand mot mig. Jag tog tag i den och hoppade ut ur bilen. Vi gick hand i hand upp mot den lilla byggnaden och när jag kom in fick jag en chock.

Jaaa, vad är det som Justin planerat?

Jag älskar er verkligen, det har bara kommit fler och fler läsare under tiden och det uppskattas att statistiken höjs. Men det känns inte som att ni riktigt finns där ute. Ett par gulliga kommentarer skulle vara snällt. Jag ber er inte om att få 10000 kommentarer varje gång, men kanske 2-3 stycken? :)

The Book-kapitel 47

Jag koncentrerade mig på att försöka röra ett finger. Jag gjorde det, jag kunde röra hela armen, hela kroppen, men han verkade inte märka det. Jag tog i med alla mina krafter och lyfte mitt pekfinger och petatde honom hårt på kinden. Den var mjuk och varm. Precis som vanligt, förutom att den var blöt. Han grät. Han grät för att jag inte visade något tecken på liv.
-Snälla. viskade han.

Jag blundade och tänkte på alla lyckliga stunder med honom. Jag fick nytt hopp inom mig, sen slog en tanke mig. Om jag bara kunde röra mitt huvud.

Det gick en stund utan att jag hörde något. Men helt plötsligt kände jag en otrolig smärta. Den värsta smärtan du kan tänka dig. Det känndes som att det brann i mina lungor, i hjärtat, i hela kroppen. Jag kände slag på slag i ansiktet, inte knytnäveslag, kuddslag. Slog någon mig med en kudde i huvudet?
Jag försökte röra på mig och streta imot, men det funkade inte. Jag blev mer irriterad för varje slag som kom.
Det slutade slå i huvudet, men nu började det på hela kroppen. Kan det inte bara sluta?
Vart tog Justin vägen? Kan han inte komma tillbaka hit till mig och göra så det slutar? Jag fick nog och började skrika.
-KAN NI SNÄLLA SLUTA? skrek jag så mycket jag orkade.

Den eller dom som hade slått mig med kuddarna slutade. Någo började prata med mig.
-Sam kan du höra mig? frågade en tjej.
-Ja. försökte jag, men det hördes säkert inte.

Tjejen skrek till och började klappa sina händer. Hon kom fram och kramade mig. Jag försökte krama tillbaka men orkade inte lyfta mina armar.
-Åh, älskade Sam. Kan du verkligen höra oss? frågade en kille, Justin.
-Ja, men kan varken se eller röra mig. svarade jag och började gråta.

Det blev tyst igen. Jag hörde inte ett ljud. Jag började bli rädd. Skulle Justin lämna mig nu, bara för att jag inte kunde se eller röra på mig?
Jag hörde fotsteg och en dörr öppnas och sedan stängas.
-Sam, är du säker på att du inte kan göra något annan än att prata och höra? frågade Justin plågsamt.
-Ja...
-Vad ska jag göra?! viskade han förtvivlat.
-Kom hit.
Jag hörde en stol skrapas och en hand la sig på min.
-Jag kan känna också.
Han flämtade till och flyttade upp handen till min kind.
-Kyss mig, snälla Justin. Jag tror det kan hjälpa. sa jag tyst och väntade spännt.

Det var helt tyst igen. Hade han gått igen, utan att ens försöka? Det enda sättet jag kommit på, hade han skitit i det och bara gått sin väg?
Hur kunde jag vara så dum att jag gick ut i havet ens. Jag får skylla mig själv.
Plötsligt känd jag något mjukt mot mina läppar.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus